2016-07-07 14:44:08
Φωτογραφία για ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ!
Ο Φρανσουά Μοντεστό θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των Γιαννιώτα, Μπέρτου, Γούτα και Ολαϊτάν, αναζητώντας τους επόμενους σταθμούς στις καριέρες των εν λόγω παικτών.

Ο Κορσικανός ανακοινώθηκε την Τετάρτη ότι αναλαμβάνει πόστο στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά θα αποτελέσει το... “δεξί χέρι” του Χουάνχο Λορένθο, όσον αφορά το σκάουτινγκ, ενώ στην ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ γράφτηκε ότι θα ενταχθεί και στο τεχνικό τμήμα.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα εκτελεί χρέη τεχνικού συμβούλου, αλλά θα έχει όμως κάποιες αρμοδιότητες που θα έχουν να κάνουν με μεταγραφικής φύσεως θέματα και ζητήματα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι και εκείνος σε ανοικτή επικοινωνία με τον Βίκτορ.

Αυτό που έχει σημασία να αναδειχθεί είναι ότι θα επωμιστεί το βάρος για να βρει την... άκρη με όσους έχουν μείνει στην Ελλάδα και δεν βρίσκονται στο Βέλγιο για το β' στάδιο προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.


Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι θα έχει κατά κάποιο τρόπο μία... “ευθύνη” για το πού θα καταλήξουν οι Γιαννιώτας, Μπέρτος, Γούτας και Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή των ερυθρόλευκων.

Ήδη ο Γιαννιώτας έχει δείξει ότι δεν σκέφτεται να ξαναφύγει δανεικός και πώς προτιμότερο θα ήταν να παραχωρηθεί με μεταγραφή, κάτι που ισχύει και για τον Μπέρτο. Η περίπτωση του Γούτα είναι λίγο... θολή, ενώ ο Ολαϊτάν είναι μία ιδιάζουσα ιστορία.

Ο Μοντέστο λοιπόν θα έχει αυξημένες "υπηρεσίες" και δεν θα περιοριστεί μόνο στο σκάουτινγκ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr". Το επιβεβαιώνει άλλωστε το γεγονός ότι θα ασχοληθεί με τις αποχωρήσεις των συγκεκριμένων παικτών και αυτές τις δουλειές δεν τις κάνουν “κατάσκοποι”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ