2016-07-14 21:58:08
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ... ΧΩΡΙΣ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!
Ο Θρύλος κλείνει, σιγά-σιγά και τον «κύκλο» της προετοιμασίας στον Βέλγιο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη!

Μία ημέρα πριν από το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, επί βελγικού εδάφους, ο Ολυμπιακός έκανε και την τελευταία του προπόνηση, επί βελγικού εδάφους. Συγκεκριμένα, η τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ, αλλά και συνολικά.

Στον χώρο όπου για περίπου δέκα ημέρες φιλοξένησε τη δουλειά του Βίκτορ Σάντσεθ, των συνεργατών του και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη το τελευταίο πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν και στην αρχή ο καιρός τα… χάλασε λιγάκι. Με την άφιξη της αποστολής στο προπονητικό, στις 11:00 τοπική ώρα, έπιασε μία ξαφνική μπόρα, η οποία ανάγκασε παίκτες και τεχνικό επιτελείο να μπουν στο γυμναστήριο, προκειμένου να κάνουν την προθέρμανσή τους.

Η μπόρα κράτησε μόλις 10-15 λεπτά και έτσι σύντομα οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν ξανά στο γήπεδο. Έτρεξαν, ολοκληρώνοντας το ζέσταμά τους και οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν 60 λεπτά ή περισσότερο κόντρα στη Βέστερλο έκαναν αποθεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι, κάνοντας τακτική και δίτερμα σε κλειστό χώρο.


Στο πρόγραμμα συμμετείχαν Μανιάτης και Τσόρι, ενώ συντηρητικά κινήθηκε ο Ρέτσος. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έκανε θεραπεία, λόγω μιας ενόχλησης στο δεξί γόνατο, από μαρκάρισμα στο χθεσινό φιλικό.

Πλέον, το ενδιαφέρον του Θρύλου στρέφεται στο αυριανό ματς με την Μπριζ, τελευταίο επί βελγικού εδάφους. Το Σάββατο η ομάδα επιστρέφει στη βάση της, για το φιλικό με τον Ατρόμητο στις 20 του μήνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ