2016-08-01 09:00:07
Φωτογραφία για ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ... ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ
Στον Ολυμπιακό πιστεύουν στο ταλέντο και στην εξέλιξη του Βασίλη Τολιόπουλου και θα τον κρατήσουν στο ρόστερ, ενώ ο Βασίλης Μουράτος θα παραχωρηθεί δανεικός μετά την προετοιμασία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Τόσο ο Βασίλης Τολιόπουλιος, όσο και ο Βασίλης Μουράτος, αλλά και ο 16χρονος Νίκος Αρσενόπουλος, θα λάβουν κανονικά μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων.

Ο τελευταίος, ακολούθως, θα συνεχίσει στους Έφηβους του Θρύλου, ο Μουράτος θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα με μορφή δανεισμού για να πάρει χρόνο συμμετοχής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ ο Τολιόπουλος θα συμπεριληφθεί κανονικά στο ρόστερ των πρωταθλητών ενόψει της νέας σεζόν.

Στο Λιμάνι πιστεύουν στο ταλέντο του Βασίλη Τολιόπουλου και ποντάρουν στο μέλλον και στην εξέλιξη του 20χρονου (15/6/1996) γκαρντ (1.89), ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο, έχοντας αγωνιστεί νωρίτερα στον Κολοσσό Ρόδου.

Είναι δεδομένο πως φέτος θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες και θα έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής ειδικά στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ