2016-08-01 14:47:09
Φωτογραφία για Βρήκαν το κουτάβι γεμάτο πληγές από εγκαύματα τρίτου βαθμού στον Άγιο Σουλά Ρόδου
Στο κτηνιατρείο της Κικής Πολυχρονά στη Ρόδο νοσηλεύεται με εγκαύματα τρίτου βαθμού ένα κουταβάκι που βρέθηκε χθες τυχαία στην περιοχή του Άγιο Σουλά σ’ ένα σημείο όπου τσιγγάνοι πωλούσαν κότες. Το ζώο είδε σε κακά χάλια μέλος του συλλόγου «Φιλοζωική Ρόδου» η οποία αν και κάλεσε την Αστυνομία κανείς αστυνομικός δεν εμφανίστηκε. Οι τσιγγάνοι, που το είχαν δεμένο παράμερα, ισχυρίστηκαν ότι δεν ήταν δικό τους αλλά πείστηκαν να δώσουν αυτό, που ζωή του ήταν σε κίνδυνο, καθώς και άλλο ένα ενήλικο σκυλί, το οποίο επίσης ήταν δεμένο στο ίδιο σημείο.

Η κτηνίατρος διαπίστωσε ότι το ζώο φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού και πάνω του βρήκε και ένα απανθρακωμένο τσιμπούρι απόδειξη ότι κάποιος του έβαλε φωτιά (ίσως και για να σκοτώσει τα παράσιτα). Η γυναίκα που βρήκε το σκυλάκι στην βιασύνη της να το σώσει δεν συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού με το οποίο οι τσιγγάνοι πωλούσαν πουλερικά καθώς βρισκόταν εκεί σε εξέλιξη το πανηγύρι του Άγιου Σουλά. Έτσι καθώς η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε οι δράστες διέφυγαν, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Γεωργία Διμέλλη αντιπρόεδρος της «Φιλοζωικής Ρόδου».

Όταν η κτηνίατρος καθάρισε τον καμένο ιστό και έβγαλε το καμένο δέρμα και τις τρίχες φάνηκαν τα εκτεταμένα εγκαύματα στο κορμί του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ