2016-08-02 15:18:59
Φωτογραφία για Απίστευτη στάση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε λέξη για την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Τον τρόπο που η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει μια μερίδα ατόμων που δρουν ανεξέλεγκτα, κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, την έχουμε αντιληφθεί.

Όμως η (μη) αντίδραση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η έφοδος αναρχικών-αντιεξουσιαστών στο Μητροπολιτικό Ναό της Θεσσαλονίκης δεν την περιμέναμε με τίποτα.

Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν υπήρξε μια δήλωση καταδίκης. Αραγε ζητάμε πολλά; Καταδίκη; Εστω να πουν ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά, οι αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε ορθόδοξο Ναό κι επομένως όλα καλά… Η ιδεολογία τους το επιτρέπει. Ακόμη και το Ποτάμι έβγαλε μια ανακοίνωση που σε γενικές γραμμές καταδικάζει ό,τι συνέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

Όταν είναι όμως να «απελευθερωθεί» κάποιο κτίριο που παράνομα τελεί υπό κατάληψη τότε η ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδίδεται στο λεπτό… Η αναρχία και η παρανομία είναι το δίκαιο και το σωστό εν έτη 2016 για την αριστερή διακυβέρνηση.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες; Ο Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρός τους και Υπουργός Εθνικής Αμυνας; Αντέδρασαν; Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, περισσότερες από 24 ώρες μετά το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, ακόμη τίποτα. Μάλλον θα έρθει μαζί με την παραίτηση για τη δήλωση Μουζάλα για τα Σκόπια και τη Μακεδονία Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ