2016-08-02 15:23:07
Φωτογραφία για Υπό διάλυση το νοσοκομείο Λαμίας
Χωρίς γιατρούς τα επείγοντα - Υπό κατάρρευση το νοσοκομείο Λαμίας, που φαίνεται να έχει αφεθεί στην τύχη του και κανείς να μην ενδιαφέρεται...

Η κατάσταση πλέον στο νοσοκομείο της Λαμίας δεν είναι απλά τραγική, αλλά και επικίνδυνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ολόκληρο το Σαββατοκύριακο στα επείγοντα ήταν ένας αγροτικός γιατρός. Οι ελλείψεις στα Χειρουργεία και στην Παιδιατρική είναι επίσης σοβαρές.

«Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας, αφού οι υπεύθυνοι έχουν αφήσει στον αυτόματο πιλότο ένα νοσοκομείο με τόσες κλίνες, που ουσιαστικά είναι Περιφερειακό και όχι Νομαρχιακό...», μας έλεγε γιατρός του νοσοκομείου.

Ο νέος Διοικητής δείχνει να μην μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ενώ η 5η ΥΠΕ ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να λύσει τα χρόνια και σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου Λαμίας. Εντυπωσιακή είναι βέβαια και η ανυπαρξία των τοπικών παραγόντων, που ενώ γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κατάσταση, έχουν εγκαταλείψει το νοσοκομείο Λαμίας στην τύχη του.

«Εαν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση πάμε για κλείσιμο των επειγόντων και του χειρουργείου...», μας έλεγε άλλος γιατρός, που ζει την κατάσταση εκ των έσω.

Γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι έχουν φτάσει στα όριά τους και ζητούν την στήριξη των τοπικών παραγόντων, φορέων και αιρετών για να μπορέσει το νοσοκομείο να λειτουργήσει επιτέλους όπως πρέπει.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ