2016-08-11 22:07:25
Φωτογραφία για Η SAMSUNG φέρνει τις gaming εφαρμογές του S7 στα S6 και NOTE 5
Όταν η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge φέτος, παρουσίασε δύο εφαρμογές που είναι απαραίτητες για την καλύτερη gaming εμπειρία. Αυτές είναι η Game Launcher και Game tools. Η πρώτη ουσιαστικά χρησιμεύει στην γρήγορη εύρεση όλων των παιχνιδιών μας, καθώς τα αναγνωρίζει αυτόματα και δημιουργεί έναν ειδικό φάκελο που τα περιέχει. Τα Game tools μας επιτρέπουν να εμφανίζουμε ένα ειδικό μενού κατά την διάρκεια που παίζουμε, με σκοπό να απενεργοποιήσουμε τα touch κουμπιά της συσκευής μας ή τις ειδοποιήσεις κτλ.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που αναμένανε τα δύο συγκεκριμένα καλούδια στα Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ και Note 5, όταν αυτά αναβαθμιστήκαν σε Android Marshmallow. Αυτό δυστυχώς δεν συνέβη, αλλά κάλιο αργά, παρά ποτέ, έτσι το Game Launcher και Game Tools είναι διαθέσιμα για κατέβασμα μέσω του Galaxy App Store.

 Μία άλλη “gaming” λειτουργία του S7 είναι η οικονομία της μπαταρίας, που έχει σχεδιαστεί ειδικά να εφαρμόζεται κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Αυτή επιτρέπει στην συσκευή να χαμηλώνει την ανάλυση της οθόνης και τα frame rates, με σκοπό φυσικά την οικονομία της πολύτιμης μπαταρίας. Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη για τα παραπάνω Flagships του 2015 που αναφέραμε πριν, κατά την εγκατάσταση του Game Launch.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ