2016-08-19 15:21:09
Φωτογραφία για ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ : ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πλάνο στο παιχνίδι του, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Αρούκα στην Πορτογαλία, εξέφρασε ο Θόδωρος Παχατουρίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είδαμε το αυτονόητο. Δεν υπήρχε πλάνο στα προηγούμενα παιχνίδια στον Ολυμπιακό. Το αυτονόητο είναι πως είδαμε ένα σύστημα 4-2-3-1, είχε προσανατολισμό στο παιχνίδι και ήταν ανώτερος σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο», ήταν το σχόλιο του Θόδωρου Παχατουρίδη για τη χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού, στη νίκη με σκορ 0-1 επί της Αρούκα στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θόδωρος Παχατουρίδης:

Για τις νίκες των ελληνικών ομάδων στο Europa League: «Ήταν πολύ καλό, μέσα σε όλα αυτά που ζούμε, ο αθλητισμός δίνει χαρά στους Έλληνες φιλάθλους».

Για τη χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Αρούκα: «Είδαμε το αυτονόητο. Δεν υπήρχε πλάνο στα προηγούμενα παιχνίδια στον Ολυμπιακό
. Το αυτονόητο είναι πως είδαμε ένα σύστημα 4-2-3-1, είχε προσανατολισμό στο παιχνίδι και ήταν ανώτεροw σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ και να επιστρέψει με ένα μεγαλύτερο σκορ στην Ελλάδα. Υπήρξαν όμως και κάποιες στιγμές που κρίθηκαν από τον Στέφανο Καπίνο, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί μαζί στις μικρές Εθνικές ομάδες και νιώθουμε περήφανοι για εκείνον».

Για την εμφάνιση του Στέφανου Καπίνο: «Πρώτα από όλα να είναι καλά στην υγεία του, είναι ο μελλοντικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακό και θα αποφασίσει εκείνος πότε θα σταματήσει στο μέλλον την καριέρα του. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και καλός ποδοσφαιριστής. Δεν είναι τυχαίο ότι τον είχε πάρει όταν ήταν 19 ετών στην Εθνική Ανδρών ο Φερνάντο Σάντος μαζί με τον Χάρη Μαυρία».

Για το αδύναμο σημείο των Πειραιωτών: «Ο ασύνδετος κρίκος είναι στο κέντρο της άμυνας. Και αυτό οφείλεται στον προγραμματισμό της ομάδας το καλοκαίρι. Η ομάδα κάπου άργησε και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Σίλβα, άργησε ο προγραμματισμός της ομάδας. Χρειάζεται δύο ποδοσφαιριστές που να είναι ψηλοί, γρήγοροι, έξυπνοι και να έχουν γρήγορα ανακλαστικά. Δεν επιτρέπεται να επιχειρείς μία μπαλιά και να μην πετυχαίνεις τον αντίπαλό σου. Αυτή η θέση κάνει τη διαφορά, αφού εκεί έχουν παίξει ο Αβραάμ (Παπαδόπουλος) και ο Μανωλάς. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δείχνει μία καλή εικόνα, αν και δεν έχει καλή εικόνα στα μετόπισθεν, και να το χαλάει αυτό».

Για την απόφαση του Μπέντο να βάλει τον Ανδρούτσο στη θέση του Τσόρι: «Από αυτό αποδεικνύεται πως ο άνθρωπος έχει προσωπικότητα. Βλέπει ένα παιδί που έχει ξεχωρίσει στην ομάδα, που είχε βγει από το σκάουτινγκ του συλλόγου, και δείχνει ότι το υπολογίζει για τις μελλοντικές υποχρεώσεις της ομάδας. Θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει. Πάντα έλεγα στα παιδιά ότι ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Είναι πολύ δύσκολο να μείνεις και να παραμείνεις ψηλά».

Για το ελληνικό στοιχείο στις ομάδες μας: «Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που μπορούν να αποδώσουν περισσότερο από τους ξένους στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ή τον Ατρόμητο. Είναι πολλά παιδιά, αρκεί αυτά τα παιδιά να δουλέψουν. Ένα παιδί που έχει ταλέντο μπορεί να πετύχει περισσότερο που έχει αμυντικογενή χαρακτηριστικά. Αυτό προκύπτει από τον Γεωργάτο. Πρέπει να βρουν Έλληνες για να παίξουν στην άμυνα, ώστε να υπάρχει και το ελληνικό στοιχείο. Κακά τα ψέματα, επειδή ο Ολυμπιακός, είναι επιθετικογενής θέλει μεγάλα ονόματα στην επίθεση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ