2023-11-01 08:07:23
Φωτογραφία για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η εικόνα που είδαμε για το «Νύχτα Στάσου» είναι τραγική»



Τη δήλωση που έκανε η Ναταλία Δραγούμη πως το Νύχτα Στάσου, το οποίο έκανε πρεμιέρα το Σάββατο, έμοιαζε με το Μουσικό Κουτί σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέροντας πως δεν έχει καμία σχέση γιατί η εικόνα της εκπομπής με παρουσιαστές την Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Παναγία μου! Ποιο ήταν πιο κοντά στο Μουσικό Κουτί; Εγώ έχω δει και τα δύο. Θεωρώ ότι η Ναταλία Δραγούμη ενδεχομένως να μην παρακολούθησε το Σάββατο το βράδυ την πρεμιέρα της εκπομπής. Δεν μπορεί να είδε το «Νύχτα Στάσου» και να λέει ότι είναι κοντά στο «Μουσικό Κουτί». Εκτός αν έχει δει άλλο Μουσικό Κουτό εκτός συνόρων.



Το Μουσικό Κουτί είναι εκπομπή υπόδειγμα που δεν του μοιάζει καμία και θεωρώ ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο να δούμε το Νύχτα Στάσου γιατί η εικόνα αυτής της εκπομπής -και δεν μιλώ για τους ανθρώπους που το στελεχώνουν και είναι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι της μουσικής- είναι τραγική και το λέω με την ευθύνη των λόγων μου. Το σκηνικό και όλο αυτό που ανοίξαμε και είδαμε το Σάββατο το βράδυ είναι κουτί, όχι Μουσικό Κουτί» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.







Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ