2012-05-17 11:29:58
Φωτογραφία για ΣΟΒΑΡΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ *ΒΙΝΤΕΟ*
Εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό χθες βράδυ μετά την λήξη του τελικού Κυπέλλου Κύπρου μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας στη Λευκωσία, το οποίο, για την ιστορία, κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ομόνοια με 1-0.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν δύο άτομα και συνελήφθησαν 18 νεαροί στη Λεμεσό, έδρα της ΑΕΛ και 11 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οπαδοί της ΑΕΛ επιτέθηκαν στη Λεμεσό εναντίον οπαδών της Ομόνοιας και διεξήχθησαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και της Αστυνομίας, η οποία έκαμε χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να διαλύσει το πλήθος.

Νεαρός οπαδός της ΑΕΛ καταδιώχθηκε με αυτοκίνητο από οπαδό της Ομόνοιας, το οποίο τον παρέσυρε και εγκατέλειψε τη σκηνή. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής επίσης διέφυγε τρέχοντας.

Στη Λευκωσία τώρα , οπαδοί της Ομόνοιας που πανηγύριζαν στην είσοδο της Λευκωσίας έριξαν πέτρες και κροτίδες σε διερχομένους και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.


Στη συνέχεια επενέβη η αστυνομία, συλλαμβάνοντας επτά νεαρούς. Στα επεισόδια ενεπλάκησαν και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που συγκεντρώθηκαν έξω από το σωματείο τους και έριξαν πέτρες εναντίον διχοτομημένων οπαδών της Ομόνοιας.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν, από τα οποία το ένα παρέμεινε για νοσηλεία με σοβαρά τραύματα στο στόμα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε υποστατικό στη Λεμεσό, όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ομόνοιας βρέθηκαν σαράντα κομμάτια ξύλων και σιδερικών.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του υπεύθυνου του υποστατικού, ο οποίος και αναζητείται.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ