2012-05-17 12:57:01
Φωτογραφία για Εφιάλτης αν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή !
Τί είπε ο Κωνσταντίνος στο CNN .Στο CNN ήταν καλεσμένος χθες βράδυ ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδας,Κωνσταντίνος,και μίλησε για την παρουσία της "Χρυσής Αυγής" στο ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα μεταξύ άλλων ανέφεραι ότι  πιστεύει στις επόμενες εκλογές ,δεν θα καταφέρει να μπει στη Βουλή.

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος μίλησε όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για όλες τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Η Οικονομική κρίση, η Ευρωζώνη, τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαϊου,η ακυβερνησία αλλά και οι νέες εκλογές και τα σενάρια χρεοκοπίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Ο τέως βασιλιάς παρομοίασε με εφιάλτη ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από τη Ευρωζώνη και τόνισε μεταξύ άλλων πως «το 80% των Ελλήνων δεν θέλει η χώρα να γυρίσει στη δραχμή».

Ερωτώμενος για τα συναισθήματα που επικρατούν στην Ελλάδα, ο τέως Βασιλιάς μίλησε «για θυμό και ανασφάλεια» , ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι οι θυσίες του λαού θα πρέπει να συνεχιστούν

Αναφερόμενος στις εκλογές και την πολιτική αστάθεια ο τέως Βασιλιάς τόνισε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και μια κυβέρνηση με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό»
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρωμα Ελλάδας στις Κάννες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρωμα Ελλάδας στις Κάννες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ