2023-10-15 15:00:03
Φωτογραφία για Χρήστος Φερεντίνος: «Τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει μέχρι τώρα είναι απολαυστικά!»
Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για τον Μονομάχο, για το τί τον συναρπάζει στο νέο τηλεπαιχνίδι αλλά και για την οικειότητα που έχει με τους παίκτες.

Τι συναρπάζει ακόμη κι έναν έμπειρο παρουσιαστή σαν κι εσάς στον «Μονομάχο»;

«Καταρχάς μου αρέσει πάρα πολύ ο μηχανισμός που έχει ο 1 εναντίον των 100. Από μόνο του φαντάζει κάτι δύσκολο για έναν άνθρωπο, άρα σε προκαλεί αυτή η μονομαχία. «Ο μονομάχος» μπορεί να έχει γνώσεις και τύχη αλλά έχει στη διάθεσή του βοήθειες και χρόνο, σε αντίθεση με τους 100 που έχουν 6 δευτερόλεπτα για να απαντήσουν. Από την άλλη, υπάρχουν διάφορα σενάρια που εκτυλίσσονται και ο ανταγωνισμός αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ειδικά όταν φτάνει ένας εναντίον ενός . Συνήθως, είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και πραγματικά απολαμβάνεις... έξυπνες μονομαχίες. “Ο μονομάχος" προσφέρει και μεγάλες συγκινήσεις».

Έχετε πάντα μεγάλη οικειότητα με τους παίκτες. Το ζείτε μαζί τους;


«Η αμεσότητα και η οικειότητα είναι ένα από τα δικά μου χαρακτηριστικά. Κάθε παίκτη τον αντιμετωπίζω σαν μια προσωπικότητα, έναν ξεχωριστό άνθρωπο, και θέλω να τον γνωρίσω. Έτσι, ο θεατής ταυτίζεται περισσότερο».

Είστε με τον εκάστοτε Μονομάχο ή με τος αντιπάλους του;

«Εκ των πραγμάτων, είμαι με τον άνθρωπο που ανεβαίνει στην αρένα του "Μονομάχου”. Δεν μπορώ να τον βοηθήσω, καθώς δεν γνωρίζω από πριν τις ερωτήσεις, αλλά ειδικά στις πρώτες λειτουργώ πιο πολύ σαν στήριγμα. Αυξάνεται το άγχος όταν βλέπεις απέναντι σου 100 άτομα. Από εκεί και πέρα, είναι τέτοιο το παιχνίδι που είμαι στη μέση. Σαν να λέμε... νίπτω τας χείρας μου (γελάει)».

Υπάρχει κάτι που σας έκανε να γελάσετε τρελό ή να λυπηθείτε στη διαδικασία;

«Τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει μέχρι τώρα είναι απολαυστικά! Για παράδειγμα, χάρηκα με έναν καθηγητή που εξηγούσε την κάθε απάντηση και σε ερώτηση για μια μάχη, κάπου στη Γαλλία, ήξερε τα πάντα, αλλά δυστυχώς έχασε στο τέλος. Επίσης, χάρηκα με έναν νεαρό που προσέγγιζε το παιχνίδι με αφαιρετική μέθοδο και έφτασε στη νίκη, αλλά και με μια γυναίκα που κέρδισε πάνω από 20.000 ευρώ! Ήταν απολαυστική! "Ο μονομόχος” είναι ένα παιχνίδι για όλους», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος στο περιοδικό Tv24.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ