2012-05-17 21:01:51
Φωτογραφία για Επίθεση από πέτρες δέχτηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού
Επίθεση από πέτρες δέχτηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού κατά τη διαδρομή του προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τραυματίστηκαν από τα θραύσματα οι Περπέρογλου και Σμιθ.

Κατά την μετακίνηση της προς το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός της Basket League ΟΠΑΠ, η αποστολή του Παναθηναϊκού δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι πέταξαν πέτρες.

Πέρα από τις υλικές ζημιές στο πούλμαν τραυματίστηκαν από τα θραύσματα ο Στράτος Περπέρογλου κι ο Στίβεν Σμιθ.

Το τραγικό αυτό περιστατικό σχολίασε ο Μάικ Μπατίστ στον λογαριασμό του στο Twitter, δημοσιεύοντας μάλιστα και τη φωτογραφία από το σπασμένο τζάμι. Ο Αμερικανός σέντερ έγραψε "Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα σκατά", χρησιμοποιώντας το hashtag "stoptheviolence", δηλαδή "σταματήστε τη βία".

Ο Μπατίστ μάλιστα έγραψε ότι "οπαδοί του Ολυμπιακού μας πέταξαν πέτρες'' και συνέχισε να "ανεβάζει" φωτογραφίες από το πούλμαν.


"Μόνο στην Ελλάδα"

Καυστικός ο Νικ Καλάθης, δημοσίευσε κι αυτός με τη σειρά του μια φωτογραφία με το σπασμένο τζάμι, γράφοντας "Μόνο στην Ελλάδα".

Παπαδόπουλος: "Επίθεση στην παραλιακή"

Για το περιστατικό μίλησε κι ο Μάνος Παπαδόπουλος, που ενημέρωσε ότι η αποστολή δέχτηκε επίθεση όταν βγήκε στην παραλιακή και παρά το γεγονός ότι είχε αστυνομική συνοδεία.

Ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού ακόμη τόνισε ότι οι Στράτος Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ θα μεταφερθούν στο νοσοκομείου, καθώς αισθάνονται ότι έχουν θραύσματα στα μάτια. Το επιβεβαίωσε μέσω Twitter κι ο Μάικ Μπατίστ.

Το πούλμαν του Παναθηναϊκού είναι ακινητοποιημένο στην παραλιακή κι είναι άγνωστο το αν και πότε θα αρχίσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δέκα χρόνια μετά Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί το 2002 στην τότε ημιτελική σειρά. Και τότε το πούλμαν του Παναθηναϊκού είχε δεχτεί... βροχή πετρών με "θύμα" τον Κόρεϊ Αλμπάνο. Το παιχνίδι τότε διεξήχθη κανονικά και βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΛ: Ζεκίνια… next year
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΕΛ: Ζεκίνια… next year
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ