2016-11-03 19:10:13
Φωτογραφία για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, θέλω να σας ενημερώσω ότι προφανώς λόγω υπερκοπώσεως, μου δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα διπλωπίας, ένα σύμπτωμα ιδιαίτερα ενοχλητικό, αφού ο ασθενής βλέπει προσωρινά θολά ή διπλά, όπως στην δική μου περίπτωση.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι απεικονιστικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό, όπως όγκος εγκεφάλου, ή αγγειακού επεισοδίου, αλλά σε κάθε περίπτωση, πέραν των υπολοίπων εξετάσεων που θα πρέπει να υποβληθώ, η πλήρης ξεκούραση για μερικές ημέρες είναι πλέον επιβεβλημένη.

Έτσι για μερικές ημέρες δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης της εφημερίδας, αλλά εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις της ημέρας μέσω εγκύρων εντύπων, όπως από τον newsroom της ''Ναυτεμπορικής'', ή και των άλλων εντύπων που δίδουν συνεχώς ειδήσεις στην δεξιά στήλη. Επίσης με την βοήθεια φίλων θα αναρτώνται σχετικά video με την ειδησεογραφία της ημέρας.

Αγαπητοί φίλοι, θέλω από καρδίας να σας ευχαριστήσω που μου εμπιστευθήκατε χρόνια τώρα την ενημέρωσή σας. Σας υπόσχομαι όμως, ότι Θεού θέλοντος και γιατρών επιτρέποντος, θα είμαι και πάλι κοντά σας σε λίγες ημέρες για να συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι της ενημέρωσης.

Τα σέβη μου

Γιάννης Κουμαρέλλας

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ