2012-05-18 13:04:59
Φωτογραφία για Όλα φέρνουν τον Άλμπα στην Μπαρτσελόνα
Ο Ουνάι Έμερι αποκάλυψε πως ο Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, έχει πουληθεί, τη στιγμή που ο Αντριάνο της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως ο Άλμπα είναι ευπρόσδεκτος στους Μπλαουγκράνα.

Στην αποκάλυψη πως η Βαλένθια έχει ήδη πουλήσει τον Ζόρντι Άλμπα προέβη ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν μέχρι το τέλος της σεζόν προπονητής στις "νυχτερίδες" και γνωστοποίησε πως ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ισπανικής ομάδας την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται αλλού.

Αναλυτικά ο 40χρονος είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero: "Η Βαλένθια είναι μία ομάδα, η οποία αγοράζει παίκτες όταν έχουν ακόμα να δώσουν πολλά και στη συνέχεια τους πουλάει, όπως έγινε και στην περίπτωση του Ζόρντι Άλμπα".

Να σημειωθεί πως δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν συνδεθεί με την απόκτησή του, όμως, πιο κοντά από κάθε άλλη φαινόταν να είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Ερίκ Αμπιντάλ.

Επ' αυτού μίλησε από την πλευρά της Μπαρτσελόνα ο Αντριάνο, ο οποίος είπε: "Μου αρέσει ο Ζόρντι Άλμπα ως παίκτης, είναι πολύ καλός και κυρίως αμυντικά. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει ρήγματα όταν ανεβαίνει και έχει καλή τεχνική. Αν η Μπάρτσα τον θέλει, είναι ευπρόσδεκτος".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ