2012-05-18 21:09:04
Φωτογραφία για Χορός στη σκιά της Ακρόπολης για την Φλόγα
Κάτω από καταρρακτώδη βροχή περισσότεροι από 350 μαθητές σχολείων της Αθήνας, χόρεψαν στη σκιά της Ακρόπολης συγχρόνως με χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο, για να γιορτάσουν τη στιγμή της άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Λονδίνο.

Λίγη ώρα πριν από τις 2 μ.μ. μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, προκειμένου να κάνουν τις τελευταίες πρόβες για τη χορογραφία που θα παρουσίαζαν λίγο αργότερα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Big Dance».

Η δυνατή βροχή δεν τους πτόησε και φορώντας ροζ, μπλε και πράσινα αδιάβροχα οι μαθητές επανέλαβαν τις κινήσεις τους λίγο πριν από την αντίστροφη μέτρηση.

Στις 3 μ.μ. ακριβώς, οι περίπου 350 μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων της Αθήνας, έβγαλαν τα αδιάβροχά τους, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και χόρεψαν ενώνοντας τις δυνάμεις τους με μαθητές σχολείων της Θεσσαλονίκης, της Ζακύνθου, των Σερρών, της Κρήτης και της Ολυμπίας, αλλά και με χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η ώρα της εκδήλωσης δεν ήταν τυχαία, καθώς συνέπιπτε με την ώρα που το αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα προσγειωνόταν στο Λονδίνο.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ