2012-05-18 21:24:05
Φωτογραφία για Π.ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ: Ας... πεθάνουν και βλέπουμε!
Σε ένα ατόπημα, που είναι βέβαιο πως και ο ίδιος όταν ακούσει/διαβάσει ξανά τα λεγόμενά του θα σπεύσει να ζητήσει συγγνώμη, υπέπεσε ο Πάνος Μπιτσαξής, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, μετά το τέλος της σύσκεψης για την τύχη των τελικών της Α1.

Οταν ρωτήθηκε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού (σ.σ. μια απλή ερώτηση, όπως είπε ο δημοσιογράφος) για το αν θα προχωρούσε στην ίδια απόφαση, της διεξαγωγής δηλαδή των τελικών, σε περίπτωση που χθες υπήρχε νεκρός αθλητής από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού, άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους, λέγοντας: «Αφού είναι τόσο απλή (η ερώτηση), δεν έχετε και την απάντηση; Πρέπει να προκαταλάβουμε τους νεκρούς; Ελπίζω να μη φθάσουμε σε αυτό το σημείο. Αντιλαμβάνεστε πως εάν κλιμακωθεί η βία, φθάσουμε σε τέτοιου είδους επίπεδα, θα είναι κι άλλες οι αποφάσεις».

Φοβερά πράγματα... Αν κλιμακωθεί η βία, αν φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε νεκρούς αθλητές, τότε θα είναι και διαφορετικές οι αποφάσεις.

Αυτή είναι η θέση που εκφράζει σήμερα ο επίσημος εκπρόσωπος της Πολιτείας στο πιο απλό -πραγματικά- ερώτημα που μπορούσε να του τεθεί.

Τα σχόλια είναι δικά σας...
Onsports.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ