2012-05-18 21:18:08
Φωτογραφία για Ποιος ηλίθιος προδότης αποφάσισε να στείλει ελληνόπουλα με παραδοσιακές στολές να τιμήσουν τον Κεμάλ Ατατούρκ στην Αγκυρα;
Τα παιδιά μας την στιγμή που αποφασίζουν να μην συμμετάσχουν στην εκδήλωση

(στην ενθετη Τουρκομογγόλος στον εορτασμό του Κεμάλ)

Aπίστευτο. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στην Τουρκία για τον εορτασμό της λεγόμενης «Ημέρας Νεολαίας» το Σαββάτο 19 Μαΐου, ανήμερα της θλιβερής επετείου της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ομάδα από …νέους και νέες της χώρας μας βρέθηκαν στην Άγκυρα, για να τιμήσουν τον… Κεμάλ Ατατούρκ.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, μαζί με νέους και νέες από την Τουρκία και άλλες 33 χώρες, κλήθηκε να συμμετάσχει στη λεγόμενη «Πορεία Αγάπης» προς το Μαυσωλείο του Κεμάλ Ατταούρκ, με επικεφαλής τον υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού, Σουάτ Κίλιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τουρκικά ΜΜΕ, την τελευταία στιγμή, οι νέοι και οι νέες από την Ελλάδα, ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, αρνήθηκαν να κρατήσουν στα χέρια τους σημαίες της Τουρκίας και τελικά αποχώρησαν από την εκδήλωση.


«Αν και τα Ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν, υπάρχουν αμείλικτα ερωτηματικά σχετικά με το ποιος αποφάσισε να τα στείλει κυριολεκτικά στο στόμα του γκρίζου λύκου, ειδικά τις ημέρες που οι Τούρκοι γιορτάζουν την απόβαση του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ στη μαρτυρική Σαμψούντα, απ’ όπου άρχισε την αιμοβόρο δράση του εναντίον των Ελλήνων», τονίζει ο εκδότης και Γ.Γ. της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών Σάββας Καλεντερίδη.

Και κατέληξε: «Oι Τούρκοι επιδιώκουν συστηματικά να παρασέρνουν αθώα ελληνόπουλα σε τέτοιου είδους «γιορτές», με σκοπό να παρουσιάσουν την ελληνική κοινωνία να συμμετέχει σε κεμαλικές γιορτές «φιλίας» τη 19η Μαΐου, την ίδια στιγμή που, σύμφωνα με την άποψή τους, κάποιοι «τουρκοφάγοι» στην Ελλάδα επιμένουν να διατηρούν γιορτές μίσους, όπως η Ημέρα Μνήμης μιας ανύπαρκτης γενοκτονίας»

Από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα, επιβεβαίωσαν στο το περιστατικό, αλλά δήλωσαν άγνοια για το πώς βρέθηκε η ελληνική αντιπροσωπεία, στις εκδηλώσεις υπέρ του Κεμάλ Ατατούρκ.

dailynews24.gr

από το Geopolitics & Daily News

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν υπάρχει τρόπος να εκφράσω το αίσχος και την αηδία που αισθάνομαι για τους προδότες που έχουν κατακλείσει τους χώρους εξουσίας και λήψης αποφάσεων Τα προδοτικά ζεϊμπέκικα, οι κουμπαριές και οι καταθέσεις στεφάνων, μας έχουν οδηγήσει σε πλήρη αηδία και εθνική ασέβεια στα ιερά οστά των προγόνων μας που θυσιάστηκαν στους αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας ή σφάχτηκαν από τα τουρκομογγολικά στίφη του Ατατούρκ σε οργανωμένες γενοκτονίες…..

Ενα πράγμα ελπίζω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα κάποιος πατριώτης να βρεθεί να μας “καρφώσει” το όνομα αυτουνού που αποφάσισε να στείλει τα παιδιά μας εκεί….

Μπράβο στα ελληνόπουλα που σηκώθηκαν κι έφυγαν….

ΘΑΝΟΣ

filologos10.wordpress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ