2012-05-19 01:39:39
Φωτογραφία για Συλλήψεις δεκάδων «οικονομικών μεταναστών» για ληστείες και εγκληματα κατά της ανθρώπινης ζωής
Δεκάδες τα περιστατικά που συμβαίνουν κάθε εβδομάδα με ληστείες από αλλοδαπούς είτε παράνομους είτε «νόμιμους» μετανάστες-εγκληματίες δεκάδες οι συμμορίες που δρουν ανενόχλητες σε όλη την ελληνική «επικράτεια», δεκάδες και τα θύματά τους.

Το χειρότερο όμως είναι πως δεν διαφαίνεται καμία ελπίδα βελτίωσης της υπάρχουσας κατάστασης. Καμία απολύτως.

Ένα από τα χιλιάδες αυτά «φυντάνια» που ήρθε στην Ελλάδα ουσιαστικά για πλιάτσικο, ήταν και ο 36χρονος Αλβανός (έκπληξη) ο οποίος και ως «οικονομικός μετανάστης» εργαζόταν (παράνομα εννοείται) ως βοσκός σε ποιμνιοστάσιο στη Λάρισα και το βράδυ γάζωνε με το όπλο του ανύποπτους πολίτες πραγματοποιώντας ληστείες.

Όπως η ενέδρα που είχε στήσει στις 23 Φεβρουαρίου σε αστυνομικό όταν ο δράστης μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του έκλεισαν την παλιά εθνική στη διασταύρωση της Αμφιθέας Λάρισας ρίχνοντας στο δρόμο φύλλα ραμποτέ πυροβολώντας το αυτοκίνητό του αστυνομικού προσπαθώντας να το σταματήσουν. Όμως, εκείνος έβαλε όπισθεν, έκανε αναστροφή και έφυγε.


Ο Αλβανός συνελήφθη στο ποιμνιοστάσιο όπου εργαζόταν και αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας τους αστυνομικούς στην προσπάθειά του να διαφύγει. Όμως, του φόρεσαν χειροπέδες και ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμά του, όπου βρέθηκε το τυφέκιο «Καλάσνικοφ» με μια γεμιστήρα και 27 φυσίγγια, δύο ολοπρόσωπες κουκούλες, δύο μαχαίρια, τρία κυνηγετικά φυσίγγια, ένα ζευγάρι γάντια και ένα διαβατήριο που είχε κλέψει στις 22 Μαρτίου μαζί με 60 ευρώ και ένα κινητό, όταν λήστεψε έναν 34χρονο ομοεθνή του - «οικονομικός μετανάστης» και αυτός δίχως άλλο- μέσα στην κτηνοτροφική μονάδα ενός 31χρονου στην Αμφιθέα Λάρισας!

Ο δράστης είχε ληστέψει ακόμη στις 26 Φεβρουαρίου τον 55χρονο υπεύθυνο ενός πρατηρίου υγρών καύσιμων στο 21ο χιλιόμετρο του δρόμου Λάρισας– Αγιάς και άρπαξε ένα κινητό και 300 ευρώ. Στις 5 Μαρτίου εισέβαλε ένα καφε μπαρ στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Γυρτώνης- Τυρνάβου όπου πυροβόλησε τον πάγκο και άρπαξε 200 ευρώ από τον 49χρονο ιδιοκτήτη και 45 ευρώ μαζί με ένα κινητό από δύο αλλοδαπούς θαμώνες. Και στις 10 Μαρτίου μαζί με τον άγνωστο συνεργό του απείλησε τον 39χρονο ιδιοκτήτη μιας ταβέρνας στη Σωτηρίτσα Αγιάς και άρπαξε 500 ευρώ και ένα κινητό.

Το αστείο της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο 36χρονος βρίσκεται… παράνομα στην Ελλάδα όπου μάλιστα του είχε απαγορευθεί και η είσοδος! Στα χαρτιά βέβαια γιατί στην ουσία αυτή είναι παντελώς ελεύθερη για όλους. Ο Αλβανός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου και αναμένεται να του τραβήξουν το αφτί για τις κακές πράξεις που έκανε.

Σε άλλη περίπτωση τώρα, ομάδα Γεωργιανών - τα άλλα «φυντάνια» που ενδημούν στη χώρα της απόλυτης ασυδοσίας- εξαρθρώθηκε στο Άργος ύστερα από 12 διαρρήξεις που είχαν πραγματοποιήσει σε σπίτια της πόλης. Συνελήφθη πάντως μόνο ο αρχηγός της σπείρας ενώ οι υπόλοιποι Γεωργιανοί «οικονομικοί μετανάστες» αγνοούνται.

Δεν είναι τυχαίος πάντως ο μεγάλος αριθμός Γεωργιανών που έρχονται για πλιάτσικο στην Ελλάδα και μετά φεύγουν για να επιστρέψουν ξανά. Το «σύνθημα» που έχει πέσει στη Γεωργία για την Ελλάδα είναι αυτό των «χαλαρών» έως ανύπαρκτων ελέγχων στα σύνορα και του «φιλόξενου» περιβάλλοντος.

Σε μια άλλη τώρα περίπτωση αστυνομικοί συνέλαβαν 30χρονο Αλβανό όπου μαζί με ένα άλλο –πιθανότατα ομοεθνή του- εισέβαλλαν σε διαμέρισμα 90χρονου στην Κόρινθο όπου αφού χτύπησαν την οικιακή βοηθό του έκλεψαν χρήματα δύο κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά και... έφυγαν σαν κύριοι.

Όταν ο 30χρονος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, πρόεκυψε ότι μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, είχαν κάνει τους τελευταίους μήνες άλλες δύο κλοπές σε καταστήματα στο Λουτράκι.

Τώρα για το αν βρισκόταν παράνομα ή όχι στη χώρα αυτό είναι ένα περιττό ερώτημα. Είτε βρισκόταν είτε όχι, καμία σημασία δεν έχει βέβαια.

Παρά την τραγική αυτή κατάσταση που προκύπτει από την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη «χώρα» η αριστερά που θέλει και να κυβερνήσει και τον τόπο, επιμένει: Νομιμοποίηση όλων, επανένωσή τους με τις οικογένειές τους, -δηλαδή οι Γεωργιανοί ή ο "βοσκός" να φέρουν και όλο το σόι τους εδώ- όχι απελάσεις και κατάργηση της περίφημης Αμυγδαλέζας.

Εμείς τι άλλο να πούμε: Περαστικά μας.

defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ