2016-12-10 17:18:09
Φωτογραφία για Το ζευγάρι που συναντήθηκε τυχαία 30 χρόνια μετά τον παιδικό του «έρωτα» μόλις παντρεύτηκε
Κι αν ήταν «γραφτό» από την αρχή να είναι μαζί; Ένας παιδικός έρωτας που ξανασυναντήθηκε και ξαναγεννήθηκε 30 χρόνια μετά ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

O Justin Pounders και η Amy Giberson παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο St Petersburg της Φλόριντα μετά από 2 χρόνια σχέσης. Οι δυο τους είχαν πρωτογνωριστεί στο παιδικό σταθμό σε νηπιακή ηλικία και επέμεναν να κάτσουν στο ίδιο θρανίο για να βγουν φωτογραφία.

Το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά το 2014 μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών, μια εβδομάδα μετά όταν ο Justin μετακόμισε στην ίδια πόλη. Είπε στην Amy ένα μήνα μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους ότι του άρεσε ένα κορίτσι με το ίδιο όνομα στο παιδικό σταθμό, αλλά δεν έδωσε σημασία.

Όταν όμως η Amy υπέδειξε μια μικρή ουλή πάνω από το μάτι του Justin, εκείνος της είπε ότι είχε πέσει στις κούνιες του παιδικού σταθμού, και οι δυο τους συνειδητοποίησαν ότι έχουν ξαναγνωριστεί σε νηπιακή ηλικία.

Η μητέρα της Amy και του Justin επιβεβαίωσαν ότι κόρη και γιος αντίστοιχα πήγαιναν στο ίδιο παιδικό σταθμό το ίδιο χρονικό διάστημα.

«Είμαι η Amy του. Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο που έχω αγαπηθεί από αυτόν τον άντρα,» γράφει η Amy στην ιστοσελίδα της. «Η αγάπη του έχει φέρει τόση ευτυχία στη καρδιά μου και τη ζωή μου. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια γαλήνη, μέχρι που γνώρισα αυτόν τον άντρα.»
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ