2016-12-13 09:01:12
Φωτογραφία για Πάνος Καμμένος: Ποια στρατόπεδα θα κλείσουν
Οικονομίες μπορεί να γίνουν και αλλού. Με τα στρατόπεδα Το να έχουμε 10 στατόπεδα τα οποία να έχουν 34% διαθεσιμότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι πολύ καλύτερο να έχουμε πέντε στρατόπεδα με 100% διαθεσιμότητα. Και να έχουμε και αλλαγές στην εκπαίδευση. Η προπαίδευση, εκεί που μπορούμε, να γίνεται κατ’ ευθείαν στις μονάδες. Αυτό θα μας βοηθήσει και να κερδίσουμε μέρες, και για τις οικογένειες είναι πολύ πιο εύκολο, αλλά και για την οικονομία.

Δεν λέμε ότι θα κλείσουμε στρατόπεδα. Να μην αρχίσει κανένας πανικός από αύριο. Υπάρχουν στρατόπεδα τα οποία είναι ιστορικά. Θα μείνουν με κάποια μίνιμουμ φρουρά. Δε σημαίνει ότι εκεί θα διατηρήσουμε χωρίς να υπάρχει αμυντική ανάγκη και άλλα 200.

ΕΡ; Νομίζω ότι θα πρέπει να περάσετε το μήνυμα και στα στελέχη σας και στο κόμμα σας και για να μην το προσωποποιώ και σε άλλους βουλευτές όλων των κομμάτων, ειδικά από την επαρχία που θέλοντας να περάσουν ένα καλό προφίλ λένε εγώ πήγα στον υπουργό και μου έταξε ότι δεν θα κλείσει


Κατόπιν ενεργειών μου. ΕΡ: Το είδα πρόσφατα από στέλεχος δικό σας, δεν έχει νόημα ποιο ήταν

Ναι αλλά όπως είδατε, σήμερα στο φυλάκιο που ζήτησαν να με δουν ακόμα και στελέχη δικά μου, τους είπα ότι εδώ δεν θα μπει κανένας μέσα.

Καταλαβαίνω την αγωνία τους να υπηρετήσουν στον τόπο τους, όμως δεν μπορεί στο όνομα της τοπικής εξυπηρέτησης να έχουμε αυτή τη στιγμή έξοδα τα οποία στερούν χρήματα από οργανικές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με το συμμάζεμα το οποίο θα γίνει πιστεύω ότι θα βελτιωθεί κατά πολύ το στράτευμα. Θα υπάρχουν διακλαδικές πολλές ενέργειες.

Γίνεται σύστημα διακλαδικών προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Γίνεται σύστημα διακλαδικής διαχείρισης μέσων.

Θέλω να σας ανακοινώσω - ξέρω ότι αυτό θα στενοχωρήσει κάποιους χριστουγεννιάτικα- αλλά θα γίνει μια πολύ μεγάλη απογραφή και στα τρια όπλα, γιατί πράγματι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν ξέρουμε τι έχουμε.

Θα περάσουν όλα αυτά ηλεκτρονικά. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ