2016-12-13 10:47:08
Φωτογραφία για Τα κόλπα για να καταλάβεις αν μία τσάντα είναι αυθεντική
Θέλεις να επενδύσεις σε μία ακριβή τσάντα που ανήκει σε γνωστό οίκο. Το πρόβλημα με το να την αγοράσεις online, βέβαια και ειδικά τσάντες όπως μία Birkin ή μία Chanel, είναι η λέξη που αρχίζει από Ψ. "Μπορώ να καταλάβω μία ψεύτικη τσάντα από μίλια μακριά", λέει ο Christos Garkinos συν-ιδιοκτήτης της εταιρείας Decades Inc., πολυτελούς boutique με vintage, couture προϊόντα με βάση στο Λος Άντζελες. Τα κομμάτια της Decades είναι δυσεύρετα και προσεκτικά επιλεγμένα (και περιλαμβάνουν πολλά vintage Chanel και Valentino). Ο Christos Garkinos μίλησε στο Goop.com για το πώς να αποφύγεις να καταλήξεις με μία ψεύτικη τσάντα.

Υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι να προστατεύσεις τον εαυτό σου από μαι πλαστή τσάντα και ξεκινούν με το να βρεις έναν αξιόπιστο πωλητή. "Ένα σύνηθες λάθος είναι να αγοράζεις μια τσάντα online για μια τιμή που είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή," λέει ο Christos. Ενώ πολλοί ψωνίζουν μεταπωλήσεις για καλύτερο deal, δεν υπάρχει το πολύ καλό deal. "Oι πιθανότητες είναι να μην βρεις μια Chanel 2.25 ή Hermes Kelly ή Birkin για τίποτα (η αξία τους ανεβαίνει κάθε χρόνο), αλλά μπορεί να βρεις μια Chanel Boy από την περσινή σεζόν στο αρχικό της κουτί για 30% μείον της αρχικής τιμής."


Όταν κοιτάς μία τσάντα υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις: brands όπως Hermes και Chanel θα χρησιμοποιούν πάντα την καλύτερη ποιότητα δέρματος, οπότε κοίτα για ομοιόμορφο δέρμα και ίσιες ραφές. Η Chanel έχει ένα αυτοκόλλητο που γράφει τον σειριακό αριθμό της ενώ μια Hermes Birkin έχει μία ειδική ανάγλυφη στάμπα μέσα στο δερμάτινο λουράκι. Η αγκράφα θα πρέπει να έχει πιο σχετικό βάρος. Αυθεντικές σακούλες και κουτιά είναι plus. Επίσης, πρέπει να θυμάσαι πως οι κάρτες αυθεντικότητας δεν σημαίνει πως είναι πάντα αυθεντικές. "Έχει γίνει πολύ εύκολο να αναπαραχθούν αυτόν τον καιρό," σημειώνει ο Christos. 'Αυτό που χρειάζεσαι είναι απόδειξη πληρωμής -αν η τσάντα έρθει με την αυθεντική απόδειξη, είναι καλό σημάδι πως έχεις το πραγματικό κομμάτι."
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ