2012-05-19 10:09:08
Φωτογραφία για Τα πιο σιχαμένα πράγματα που έχουν βρει άνθρωποι στο fast food τους
Η Huffington Post φιλοξενούσε ταυτόχρονα δυο αηδιαστικές ειδήσεις. Μια για ένα άντρα που βρήκε ανθρώπινο δάχτυλό στο σάντουιτς του από το Arby’s και μια άλλη για κάποιον άλλο που βρήκε κατσαρίδα κολλημένη στα hashbrown του από τα McDonalds. Και αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, όπως αναφέρει το iefimerida.gr

Ας ξεκινήσουμε με την κατσαρίδα που μας έδωσε την αφορμή. Δηλαδή αυτή.

Τονίζοντας πως υπάρχουν και άλλες τέτοιες κατηγοριές συγκεκριμένα για τα McDonalds, όπως ο άντρας από το Οντάριο που ανακάλυψε το 2010 50 νεκρά μυρμήγκια στο breakfast burrito του, η οικογένεια από το Μαϊάμι που ψάρευε έντομα από όλα τα πιάτα που παράγγειλε και ένας Αυστραλός πελάτης που βρήκε μια κατσαρίδα κολημμένη στο εσωτερικό του iced coffee του.

Ομελέτα με ξυράφια

Ξυράφι βρήκε τον Απρίλιο του 2012 πελάτης στο Ιλινόις στα αυγά που παράγγειλε από τα McDonalds. Ο μάνατζερ εξήγησε στην αστυνομία πως χρησιμοποιούν ξυράφια για να καθαρίσουν τις «δύσκολες γωνίες». Ενώ ένα άλλο ξυράφι βρέθηκε τον Φεβρούαριο του 2011 από γυναίκα από το Ανατολικό Τέξας σε μια οικογενειακή συσκευασία παγωτού βανίλια από το Wallmart. Εκεί, τι ακριβώς καθάριζαν;


Σπέρμα σε παγωμένο γιαούρτι

Εργαζόμενος σε mini market στο Αλμπουκέρκι δήλωσε ένοχος στο σερβίρισμα εκατοντάδων δειγμάτων frozen yogurt σε γυναίκες πελάτες, μέσα στο οποίο προηγουμένως είχε εκσπερματώσει. Και μάλιστα επανειλημμένως. Επίσης σπέρμα επιμένει πως βρήκε στην σάλτσα που της σέρβιρε μαζί με τον τόνο της sushi bar στην Νέα Υόρκη το 2008. Έχει κινηθεί δικαστικώς, ενώ έχει κρατήσει και δείγματα στην κατάψυξή της.

Διαμελισμένο ποντίκι σε σαλάτα

Αυτό ισχυρίζεται ότι βρήκε ζευγάρι καθώς έτρωγε την προ-κομμένη σαλάτα τους από την Dole τον Ιούνιο του 2011. Όταν το συνειδητοποίησαν, απλά ξέρασαν. Και συνέχισαν να ξερνούν όλο το βράδυ. Αντίστοιχα η Μάρι Ντιλ Τσέιμπερς από την Λουιζιάνα έκανε μήνυση στα Applebee’s για ψυχική οδύνη αφού βρήκε την άκρη ενός γυναικείου δαχτύλου (βαμμένου με κόκκινο μανό) στην σαλάτα της. Συμπέρασμα; Να αποφεύγετε τις σαλάτες. Κάνουν κακό στην υγεία.

Χρησιμοποιημένο ταμπόν σε μπριζόλα

Αυτό ισχυρίστηκε Γερμανός τουρίστας ότι βρήκε στο κάτω μέρος του T-Bone που παράγγειλε στο υπερ-πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου Waldorf-Astoria στην Νέα Υόρκη. Τουλάχιστον εκείνος παρέμεινε ψύχραιμος. Σε αντίθεση με τον άντρα από την Καλιφόρνια που έπαθε σοκ όταν -τον Ιούλιο του 2009- βρήκε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό μέσα στην σούπα που παράγγειλε ντελίβερι από ένα εστιατόριο της αλυσίδας Claim Jumper restaurant.

Ελατήριο σε fried chicken

Τον Ιανουάριο του 2012 ο 50χρονος οδηγός λεωφορείου Λάτζερ Γκρινστάιν, ισχυρίστηκε ότι σχεδόν πνίγηκε καταπίνοντας ένα ελατήριο που βρήκε σε ένα κουβά κοτόπουλο από το JFK Fried Chicken στο Μπρούκλιν. Πιο ασυνήθιστη περίπτωση από τον άντρα από την Βαλτιμόρη που βρήκε το 2003 ένα ολόκληρο τηγανισμένο ποντίκι στο δικό του κουβά fried chicken που είχα πάρει από το Popeye’s.

Σκουλήκι σε τηγανιτές πατάτες

Συνέβη σε γυναίκα πελάτη τον Μάρτιο του 2012 σε Wendy’s. Kαι μάλιστα το σκουλήκι ήταν ζωντανό. Κανείς δεν καταδικάστηκε, καθώς η αστυνομία που ήρθε δεν διαπίστωσε καμιά υγειονομική παράβαση.

Ματωμένο χανσαπλάστ σε πίτσα

Μήνυση έκανε άντρας από την Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2011 όταν βρήκε ένα ματωμένο χανσαπλαστ μέσα στην κόρα της πίτσας που παράγγειλε από την Pizza Hut.

Σύριγγα σε burger

9.000.000 δολάρια αποζημίωση ζήτησε από το Burger King τον Ιούνιο του 2001 η 22χρονη Αντζελίνα Κρουζ της οποίας τρυπήθηκε η γλώσσα από σύριγγα που βρήκε μέσα στο burger της.

Σφαίρα σε hot dog

Η 31χρονη Ολίβια Τσέινς μασούλαγε ένα hot dog καθώς ψώνιζε στους αχανείς διαδρόμους του Costco τον Μάιο του 2004, όταν συνειδητοποίησε ότι κατάπιε κάτι μεταλλικό. Η ακτινογραφία που έκανε στην συνέχεια έδειξε πως πρόκειται για μια σφαίρα.

Δόντια τρωκτικού σε σακούλα με φιστίκια

55.000 δολάρια αποζημίωση ζήτησε 52χρονος από το Ιλινόις το 2006 από την Kraft για τα μη ανθρώπινα δόντια που βρήκε σε σακούλα Planter’s Peanuts.

Χρυσό δόντι σε Mars

Αυτό ισχυρίζεται πως βρήκε 62χρονος Βρετανός τον Σεπτέμβριο του 2007, ο οποίος επικοινώνησε με την εταιρία ζητώντας αποζημίωση, χωρίς αποτέλεσμα. Αν το κράτησε, με την τιμή του χρυσού στην στρατόσφαιρα, μάλλον κερδισμένος βγήκε.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ