2012-05-19 10:02:02
Φωτογραφία για Προπονούνται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε εγκαταστάσεις με κίνδυνο λοιμόξεων!
Η κατάσταση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά παραμένει τραγική με τον ΣΕΓΑΣ να προβληματίζεται ακόμη και για την υγεία των αθλητών, καθώς επικαλείται έρευνα του γιατρού της Ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα. Μάλιστα, η ομοσπονδία του στίβου εξέδωσε ανακοίνωση  στην οποία εκτιμά ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αφού δεν τηρούνται καν οι βασικοί κανόνες υγιεινής.

Η ανακοίνωση: «Η δημιουργία λοιμώξεων είναι πιθανή, με αποτέλεσμα να είναι σε κίνδυνο η υγεία των αθλητών, αλλά και των εργαζομένων στους χώρους. Σύμφωνα με την έκθεση του κ. Χίσσα, η οποία στάλθηκε και στην ΓΓΑ, στο κλειστό προπονητήριο διαπιστώνεται παντελής έλλειψη καθαριότητας, ενώ είναι πιθανή η ανάπτυξη τρωκτικών. Εξίσου επικίνδυνη είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια και τις τουαλέτες, όπου κακοσμία και βρομιά κυριαρχούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Όσο για το ιατρείο και το φυσιοθεραπευτήριο, η καθαριότητα το τελευταίο διάστημα είναι ανεπαρκής. Τα αποτελέσματα της έρευνας βρίσκονται ήδη στα χέρια της διοίκησης του Αγίου Κοσμά, η οποία καλείται άμεσα να αντιμετωπίσει την κατάσταση».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ