2016-12-15 23:25:12
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας: Η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη και δεν ξέρει τι να κάνει!
"Ο Αλέξης Τσίπρας  αποδείχτηκε εντελώς ανίκανος. Καταχρέωσε την χώρα. Δέσμευσε και τις επόμενες γενιές. Ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεσμεύτηκαν ότι το 2018 θα χρειαστούν και πρόσθετα μέτρα διότι θα υπάρχει δημοσιονομικό κενό.

Μοιρολατρικά κατηγορούμε τους κακούς δανειστές. Το ζήτημα είναι εμείς τι κάνουμε; Καλοί δανειστές, κακοί δανειστές, αυτοί είναι. Μαζί τους πρέπει να συνεννοηθούμε.

Η κυβέρνηση είναι αυτή που καταρρακώνει την αξιοπιστία της Ελλάδος", ανέφερε, μεταξύ άλλων, σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρώτη Γραμμή" ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

"Εμείς επανειλημμένως ζητήσαμε την συνεννόηση και την συνεργασία για ζητήματα μείζονος σημασίας. Ο κ.Τσίπρας, όμως, συνεχώς κώφευε. Ακόμη και στα εθνικά θέματα. Τώρα ζητάει συναίνεση! Τώρα που η κυβέρνησή του είναι στριμωγμένη και δεν ξέρει τι να κάνει. Τώρα που έχει απομονωθεί από παντού, και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.


Η Νέα Δημοκρατία μέρος του επικοινωνιακού παιχνιδιού του κ.Τσίπρα δεν πρόκειται να γίνει!", τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

"Τα λεφτά που μοιράζει ο κ.Τσίπρας περίσσεψαν από πού; Από την υπερφορολόγηση του ελληνικού λαού; Από το κράτος το οποίο δεν πληρώνει τίποτα σε κανένα; Από αυτά που δέσμευσε και από τις επόμενες γενιές; Από τα λεφτά των νέων φόρων που φέρνει ο κ.Τσίπρας σε λιγότερο από ένα μήνα;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιστεύει ότι ο μόνος δρόμος είναι η φορολόγηση, εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε την ίδια πολιτική. Υπάρχει άλλη πολιτική. Όπως υπήρχε και το 2014, όταν τότε μειώσαμε τον ΦΠΑ στην σίτιση από το 23% στο 13%, όταν μειώσαμε κατά 30% την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, όταν μειώσαμε τον ειδικό φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Αυτή είναι και η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Μικρότερη φορολόγηση, μεταρρυθμίσεις, αποκρατικοποιήσεις", κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ