2016-12-16 11:55:44
Φωτογραφία για Λαμία: Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπόρεσε να ανέβει ούτε στο μηχανάκι
Συνέβη χθες το απόγευμα στην Αγία Παρασκευή Λαμίας Ο λόγος για έναν ηλικιωμένο ο οποίος αφού τα "έτσουξε" για τα καλά πήγε να πάρει το μηχανάκι για να πάει σπίτι του. Ήταν όμως τόσο μεθυσμένος που δεν τα κατάφερε, αφού έπεσε μαζί με το μηχανάκι στην άκρη του δρόμου.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το μηχανάκι και τον άνθρωπο πεσμένο νόμισαν ότι έγινε κάποιο τροχαιο και ενημέρωσαν ΕΚΑΒ και Τροχαία, που εφτασαν άμεσα στο σημείο.

Ο ηλικιωμένος, όσο μπορούσε να επικοινωνήσει, αρνήθηκε την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τους δικούς του για να τον παραλάβουν.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί πάρα πολύ το ποσοστό των μεθυσμένων οδηγών, αυτοκινήτων και δικύκλων, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Το πρόσφατο τραγικό περιστατικό στη Λαμία με την 19χρονη κοπέλα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε πρωί - πρωί, 53χρονος  τραπεζοϋπάλληλος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα για τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Πιστεύουμε ότι οι συγγενείς θα πρέπει με κάθε τρόπο να μην αφήνουν τα άτομα αυτά να οδηγούν για το καλό το δικό τους, αλλά και των υπολοίπων.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ