2016-12-18 08:35:14
Φωτογραφία για Με Άγιους Βασίληδες θα πλημμυρίσει η πλατεία Αριστοτέλους
Σκοπός του αγώνα η οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της πόλης Με κόκκινους σκούφους θα γεμίσει σήμερα η Πλατεία Αριστοτέλους, καθώς θα αποτελεί το κέντρο συνάντησης των δρομέων του 3ου SantaRun Thessaloniki. Το ραντεβού δίνεται  στις 17:00 μπροστά στο SantaStage που θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση του αγώνα στις 20:00.

Παρουσιαστές στο SantaStage θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη και  ο  Σάκης Τανιμανίδης, ενώ το πάρτι θα μεγαλώσει στη πλατεία Αριστοτέλους μόλις ανέβουν στη σκηνή οι Kings και η Ελευθερία Ελευθερίου. Το πάρτι θα ξεκινήσει με τον DjZafiriLogothetidi.

Οι SantaRunners θα τρέξουν ή θα περπατήσουν από την πλατεία Αριστοτέλους ως την είσοδο του Αστερόκοσμου όπου θα τους περιμένει ένα μεγαλύτερο πάρτι.

Βασικός σκοπός του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της πόλης. Τα χρήματα από τις εγγραφές θα διατεθούν στο «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης», στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» και στις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και 7 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και παιδιά κάτω των 12 ετών. Για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ως ομάδες διατίθενται ειδικά πακέτα προσφορών. Όλοι μπορούν να εγγραφούν μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης www.santarunthessaloniki.gr, της υπηρεσίας viva.gr και στα καταστήματα public, mediamarkt & sevensports.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ