2016-12-18 11:08:49
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε δυο άτομα στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών
Στη σύλληψη δύο ατόμων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που κατείχαν έξι κιλά κάνναβης, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Πρόκειται για 2 υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 22 και 26 ετών. Ειδικότερα, σε διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες που κατείχαν από κοινού και περιείχαν συνολικά 6 κιλά και 112 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή του στην ελληνική Επικράτεια, ενώ σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, η αστυνομία συνέλαβε 57χρονο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες σε πέντε ημεδαπούς ηλικίας από 34 έως 51 ετών. Αναζητείται 54χρονος συνεργός του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ