2016-12-18 15:33:12
Φωτογραφία για Μπάνιο: Μυστικά για να εξοικονομήσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο
Μπορεί το μπάνιο να περνά πολλές φορές απαρατήρητο όμως υπάρχει και εκεί ακαταστασία και χρειάζεται και αυτό όπως όλα τα άλλα δωμάτια του σπιτιού τη φροντίδα του.

Εμείς σας προτείνουμε μερικές εύκολες λύσεις και πάνω απ’ όλα οικονομικές έτσι ώστε να οργανώσετε το χώρο του μπάνιου δημιουργώντας αποθηκευτικούς χώρους.

Βάλτε ράφια στο μπάνιο σας 

Μια από τις σίγουρες επιλογές για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, όχι μόνο στο μπάνιο αλλά και στο υπόλοιπο σπίτι είναι τα ράφια. Προτείνουμε μια έξυπνη λύση που είναι να τοποθετήσετε ράφια πάνω από την πόρτα του μπάνιου. Όσο και αν σας ακούγεται περίεργο στο πάνω μέρος της πόρτας υπάρχει αρκετός ανεκμετάλλευτος χώρος και είναι ώρα να φανεί χρήσιμος. Δυο ράφια στα χρώματα του μπάνιου σας και σε ψηλό σημείο έτσι ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες συγκρούσεις είναι ικανά για να «αλαφρύνουν» το ασφυκτικά γεμάτο μπάνιο σας.


Έπιπλο μπάνιου 

Σωτήριο μπορεί να αποδειχθεί πολλές φορές το έπιπλο που μπορεί να έχετε κάτω από το νιπτήρα του μπάνιου σας ή ένα μικρό επιπλάκι που μπορείτε να χωρέσετε σε κάποιο σημείο. Τα ράφια αλλά και τα ντουλάπια του θα σας βοηθήσουν να «κρύψετε» και να τακτοποιήσετε όλα όσα δεν θέλετε να είναι σε κοινή θέα. Συνήθως τα έπιπλα μπάνιου είναι ξύλινα και ελαφρώς υπερυψωμένα από το έδαφος έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή με νερά και υγρασία.

Αποθηκευτικά κουτιά 

Μια έξυπνη λύση είναι τα αποθηκευτικά κουτιά που μπορούν να αντικαταστήσουν τα έπιπλα μπάνιου. Συνήθως είναι συνδυασμός ξύλου και ψάθας, να αντέχουν στην υγρασία και να ταιριάζουν σε κάθε στιλ μπάνιου. Μέσα στα κουτιά τοποθετείστε αντικείμενα που δεν θέλετε σε πρώτη ζήτηση και πιάνουν χώρο στο μπάνιο σας. Μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε και πάνω στα ράφια έτσι ώστε να μην έχετε τα πράγματά σας εκτεθειμένα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ