2016-12-20 13:05:06
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ
Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για τις αιματηρές επιθέσεις στη Γερμανία, την Τουρκία και την Ελβετία εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών. Αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο φόβος και ο πανικός, που επιχειρούν να σπείρουν όσοι προβαίνουν σε αυτές τις φρικιαστικές ενέργειες, δεν πρέπει να επικρατήσουν», ανέφερε το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Κάλεσε ακόμη τις δυνάμεις της διεθνούς κοινότητας «να συντονίσουν τις δράσεις τους για την ειρήνη, τη δημοκρατία και την ασφάλεια όλων των λαών». «Είναι ευθύνη όλων μας να υψώσουμε τείχος απέναντι στη βαρβαρότητα και να υπερασπιστούμε τις δημοκρατικές αξίες» κατέληξε η Κουμουνδούρου.

Επίσης, τη θλίψη τους για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ, για τα θύματα στο Βερολίνο και τους τραυματίες στη Ζυρίχη, εξέφρασαν μέσω Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι επιθέσεις σε Βερολίνο και Ζυρίχη, καθώς και η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, μας γεμίζουν θλίψη και αποτροπιασμό. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

«Θλίψη για τη νύχτα τρόμου σε όλη την Ευρώπη. Θλίψη για τα θύματα στο Βερολίνο, τον Ρώσο πρέσβη, τους πυροβολισμούς στη Ζυρίχη», έγραψε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκης.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σεισμός ΤΩΡΑ στην Κάρπαθο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σεισμός ΤΩΡΑ στην Κάρπαθο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ