2016-12-20 19:30:31
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Επεισόδιο μεταξύ του πρωθυπουργού και αγροτών έγινε στην Κρήτη. «Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε αγρότες της Κρήτης που είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες του Ηρακλείου. «Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες να κάνετε δηλώσεις έξω!» είπε ο κ. Τσίπρας εκνευρισμένος και συνέχισε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα».

«Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε αγρότες της Κρήτης που είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες του Ηρακλείου. «Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες να κάνετε δηλώσεις έξω!» είπε ο κ. Τσίπρας επιτακτικά σχεδόν ουρλιάζοντας και συνέχισε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα»
. «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια» φώναξε σχεδόν εξαγριωμένος ο Αλέξης Τσίπρας. «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσες έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!» επέμεινε ο πρωθυπουργός. Αμέσως μετά την εισαγωγική ομιλία του, ο Αλέξη Τσίπρας ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου έγινε η σύσκεψη, με προφανή σκοπό να μην καταγραφούν τα παράπονα αλλά και οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού απέναντι στον αγροτικό κόσμο.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ