2012-05-19 12:15:09
Φωτογραφία για ΛΟΡΑΝΤΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...
Ντροπιαστικό χαρακτήρισε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", το επεισόδιο που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, με το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού να καίγεται ολοσχερώς από αγνώστους στο Αργοστόλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Το 1999 ήταν ο τίτλος που κατέκτησε για τελευταία φορά η ομάδα. Η Βουλιαγμένη είναι 13 χρόνια χωρίς τίτλο και πιστεύω ότι είναι πάρα πολλά για μία ομάδα με την ιστορία της. Ελπίζουμε ότι από σήμερα θα αλλάξει αυτό και θα συνεχίσουμε ανάλογα στο πρωτάθλημα. Πάντα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολα. Εμείς παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα: ένα μέτριο προς καλό και στο δεύτερο είχαμε κακή εμφάνιση, όμως στην παράταση δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση».

Στην συνέχεια, δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία και συγκεκριμένα την αποβολή του Κώστα Τσαλκάνη.


«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία μας παρουσιαστεί και δεν δίνουμε σημασία σε τέτοια ζητήματα. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη».

Μίλησε και για τον τελικό με τη Χίο και αν θεωρεί την ομάδα του φαβορί.

«Δεν πιστεύω ότι όποια ομάδα (ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη) κέρδιζε, τότε θα πάρει αυτόματα το Κύπελλο. Η Χίος έχει θιγμένο εγωισμό, αφού έμεινε εκτός από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για αυτό».

Σχολίασε την μη προβολή της διοργάνωσης.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Είναι ανασταλτικός παράγοντας το γεγονός ότι δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Εδώ στο Αργοστόλι υπάρχουν δεκατρείς αθλητές από την Εθνική ομάδα του Πόλο και ο κόσμος θα είχε την ευκαιρία να τους γνωρίσει εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου».

Και τέλος, όταν επιβεβαιώθηκε το επεισόδιο με το κάψιμο του πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού τόνισε,

«Πριν από λίγο το έμαθα κι εγώ από κάποιες συζητήσεις εδώ στο Αργοστόλι. Τι να πω; Αυτά τα πράγματα που γίνονται μας πάνε πολύ πίσω. Αντί να είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλό της χώρας, ειδικά στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, κάποιοι κάνουν αυτά τα αίσχη. Ο αθλητισμός δεν πρέπει να τα ανέχεται αυτά. Πρέπει να τα καταδικάσουμε. Είδαμε όσα έγιναν με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και βλέπουμε και σήμερα αυτό που έγινε με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν λέγονται οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ ή του Άρη. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως μόνο ντροπή πρέπει να αισθανόμαστε όταν γίνονται τέτοιου είδους επεισόδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ