2012-05-19 12:15:08
Φωτογραφία για ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Ο ΓΓΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΤΣ;
Επιστρέφει για να δώσει τις απαντήσεις του σε εκείνους που τον κατηγόρησαν, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις πως δεν ενδιαφέρεται για τους αθλητές και την υγεία τους, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΦΩΣ», απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν για τις δηλώσεις του περί μη αναβολής του αγώνα και αναρωτιέται αν ο Μπιτσαξής ενδιαφέρεται για τους παίκτες του ΠΑΟ περισσότερο από την διοίκηση της ομάδας και τον ίδιο τον Ομπράντοβιτς Ο Φασούλας επιμένει πως πρέπει να γίνουν κανονικά οι αγώνες με κόσμο στις κερκίδες, αναφέρεται στους δράστες της επίθεσης και τα λάθη της αστυνομίας, και αν δεν θέλει η πολιτεία να γίνουν οι τελικοί λόγω επεισοδίων μακριά από τα γήπεδα, έχει τη λύση...

Αναλυτικά:

«Ξέρουν αυτοί καλύτερα από μένα πως αισθάνεται ο αθλητής; Έχω λουστεί χιλιάδες αντικείμενα ως αθλητής, υπήρξα και πρόεδρος του ΠΣΑΚ, πρόεδρος των αθλητών δηλαδή. Είναι δυνατόν να μη με νοιάζουν οι αθλητές; Όμως λείπε η κοινή λογική από την Ελλάδα!


Ο Παναθηναϊκός ήθελε να παίξει, αυτό είναι το βασικό. Τι ζόρι τραβάνε ο Μπιτσαξής και οι άλλοι; Και είχε την καλύτερη ενημέρωση ο ίδιος ο Παναθηναϊκός για την κατάσταση των παικτών του. Αν ήταν σοβαρή η κατάσταση, ασφαλώς δεν θα ήθελε να παίξει. Οι τρεις τραμπούκοι όμως, οι τρεις που μπορεί να είναι ψυχοπαθείς, θα γαμ...νε 15.000 κόσμο που είχαν φτάσει ήδη στο γήπεδο ή ήταν στο δρόμο να φτάσουν, θα χαλάνε το μπάσκετ, θα χαλάνε την επιθυμία εκατομμυρίων φιλάθλων που περίμεναν να δουν το ματς; Τρεις τραμπούκοι που δεν τους έπιασε η αστυνομία!

Προφανώς ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε τους φιλάθλους, κάτι που δεν σεβάστηκε ο Μπιτσαξής και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης! Ποιος είναι ο γ.γ.Α. και αποφασίζει για αναβολές αγώνων; Δηλαδή στις διαδηλώσεις που κάποιοι κουκουλοφόροι κάνουν επεισόδια, αναβάλλονται οι διαδηλώσεις;

Στην Τουρκία που έγινε χαμός στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και πλακωνόντουσαν μέχρι και στην Αγιά Σοφιά, γιατί δεν αναβλήθηκε το φάιναλ φορ; Το να ενοχοποιείς το μπάσκετ για τρεις τραμπούκους μακριά από το γήπεδο είναι παράλογο. Εγώ δεν πιστεύω ότι τη βία την προκαλεί το μπάσκετ. Όπως και στο γυναικείο βόλεϊ, όπου έχουν γίνει μεγάλα επεισόδια, τη βία δεν την προκαλεί το γυναικείο βόλεϊ», δηλώνει εκ νέου ο Φασούλας στην εφημερίδα ΦΩΣ.

Για το γεγονός ότι η αστυνομία δεν έπιασε τους δράστες, σχολιάζει: «Η φύλαξη είναι ελλιπής. Πάει μια κλούβα μπροστά από το πούλμαν λες και φοβούνται μη βρει το πούλμαν οδοφράγματα! Μα από το πλάι μπάζει η κατάσταση. Εν πάση περιπτώσει δεν θα κάνω εγώ επιχειρησιακή ανάλυση για την αστυνομία. Μας μένει η πικρή γεύση ότι τη μέρα που η Ολυμπιακή Φλόγα ήταν στην Αθήνα αναβλήθηκε το ματς του νυν πρωταθλητή Ευρώπης με τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης με απόφαση πολιτικού προσωπικού!

Μα βλάκες θα υπάρχουν πάντα στις τάξεις των οπαδών όλων των ομάδων, και στο επόμενο ματς στο ΣΕΦ πάλι θα υπάρχουν βλάκες, και στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν βλάκες, πιάστε τους αυτούς που τα κάνουν! Να πληρώσουν τις ευθύνες αυτοί που τα κάνουν. Και εν πάση περιπτώσει, όταν γίνονται επεισόδια στο δρόμο, την ευθύνη την έχει η αστυνομία. Όχι οι ομάδες. Τι να κάνουμε τώρα, να καταργήσουμε το μπάσκετ;

Αλλά το μόνο θα είναι; Δεν είναι το μόνο που καταργείται στην Ελλάδα. Εδώ κοντεύουμε να χάσουμε τα αυτονόητα. Το θέμα είναι ένα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αντίρρηση να γίνει το ματς. Ο γ.γ.Α. δηλαδή αγαπάει περισσότερο τους παίκτες του Παναθηναϊκού από την ίδια τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Ομπράντοβιτς;

Και πως θα πάει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; Μήπως θα πάει με άρματα μάχης και Λέοπαρντ; Πως το φαντάζονται; Τόσα χρόνια οι ταραξίες δεν συλλαμβάνονται και όταν συλληφθούν δεν τιμωρούνται. Με αποτέλεσμα να την πληρώνουν απλοί φίλαθλοι, οι αθλητές και οι ομάδες. Για λίγους τραμπούκους».

Για το ενδεχόμενο να γίνονταν τα ματς με μαθητές στις εξέδρες, επισημαίνει: «Άμα θέλουν να αφήσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού μακριά από το ΣΕΦ και να χαθεί το αβαντάζ της έδρας για το οποίο πάλευαν οι ομάδες στο πρωτάθλημα, υπάρχει και άλλη λύση αν το θέλουν οι Παναθηναϊκοί και ο Μπιτσαξής. Να μην γίνουν play offs και να στεφθεί πρωταθλητής ο πρώτος της κανονικής περιόδου. Το θέλουν αυτό; Εγώ πιστεύω ότι ούτε ο Ολυμπιακός δεν το θέλει. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να σεβαστούν τις δύο ομάδες, τι θέλουν και αποφασίζουν οι δύο ομάδες. Και αν στη θέση του Ολυμπιακού ήταν προχτές ο Παναθηναϊκός, πάλι τα ίδια θα έλεγα. Ότι δεν πρέπει να αναβληθεί ο αγώνας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ