2016-12-23 10:23:29
Φωτογραφία για Απομάκρυναν επιβάτη αεροπλάνου που την «έπεσε» στην Ιβάνκα Τραμπ
Ένας επιβάτης απομακρύνθηκε σήμερα από αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας JetBlue Airways Corp στο διεθνές αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης Τζ. Φ. Κένεντι αφού ενεπλάκη σε φραστική αντιπαράθεση με την Ιβάνκα Τραμπ, γράφει ο ιστότοπος TMZ.

Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας συνόδευσε τον άνδρα εκτός του αεροσκάφους αφού εκείνος διαμαρτυρήθηκε στην κόρη του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Η Ιβάνκα Τραμπ επρόκειτο να ταξιδέψει για την Χαβάη για διακοπές με την οικογένειά της, μετέδωσε από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Το TMZ ανέφερε ότι ο επιβάτης είπε στην Ιβάνκα Τραμπ:

«Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα μας».

Κατόπιν συνέχισε:

«Γιατί εκείνη βρίσκεται στην πτήση μας; Θα έπρεπε να ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροσκάφος».

Το άρθρο του αμερικανικού ιστότοπου συνοδευόταν από μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται μια γυναίκα στο εσωτερικό ενός αεροσκάφους, η οποία μοιάζει πολύ με την Ιβάνκα Τραμπ.


Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η JetBlue επιβεβαίωσε ότι ένας επιβάτης της απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο.

«Η απόφαση να απομακρύνουμε έναν πελάτη από την πτήση δεν λαμβάνεται απερίσκεπτα» τονίζει η εταιρεία απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το επεισόδιο.

«Σε αυτήν την περίπτωση, η ομάδα μας εργάστηκε προκειμένου το πρόσωπο αυτό να ταξιδέψει με την επόμενη διαθέσιμη πτήση».

Η ομάδα μετάβασης του μεγιστάνα δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα να σχολιάσει το περιστατικό.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα του επιβάτη που έφυγε από το αεροπλάνο, αλλά ένας χρήστης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter, που επικαλέστηκε το TMZ, ανέφερε ότι ο σύζυγός του σκόπευε να πάει να αντιμετωπίσει την κόρη του δισεκατομμυριούχου στο αεροδρόμιο.

«Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ στο JFK T5, σε επιβατική πτήση» έγραψε ο Μάθιου Λέισνερ (@mattlasner) σε ένα tweet που κατόπιν διαγράφθηκε.

«Ο σύζυγός μου τους κυνηγά για να τους παρενοχλήσει #banalityofevil».

Ο Τζάρεντ Κάσνερ είναι ο σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
23 Δεκεμβρίου: Σαν σήμερα…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
23 Δεκεμβρίου: Σαν σήμερα…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ