2016-12-23 14:28:18
Φωτογραφία για Το απίστευτο μεροκάματο του Ντέιβιντ Μπέκαμ τώρα που... δεν παίζει ποδόσφαιρο
Από την εποχή που αγωνιζόταν ακόμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του brand name εκμεταλλευόμενος τη δημοφιλία του. Αυτήν του την... επένδυση απολαμβάνει ακόμα και σήμερα γεμίζοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό με πολλά μηδενικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Μεγάλη Βρετανία ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου έβγαλε μέσα στο 2016 περισσότερα από 25 εκατομμύρια λίρες, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνά τα 280 εκατομμύρια λίρες.

Για να το κάνουμε ακόμα πιο αρκεί να σας αναφέρουμε ότι το ετήσιο εισόδημα του αντιστοιχεί σε... μεροκάματο ύψους 71.000 λιρών ή ακόμα καλύτερα βγάζει σχεδόν 3.000 λίρες ανά ώρα. Όλα αυτά για κάποιον ο οποίος έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο από τον Μάιο του 2013.

Στα δημοσιεύματα αναφέρονται ως χαρακτηριστικά παραδείγματα δύο συμφωνίες που έκλεισε μέσα στο 2016 του φέρνουν πάνω από 15 εκατομμύρια λίρες για προβολή σειράς ρούχων. Στα 41 του χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει εξασφαλίσει ήδη τη ζωή όχι μόνο των παιδιών του, αλλά πιθανότατα και των εγγονών του. Άτιμη φτωχολογιά Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ