2016-12-23 23:28:06
Φωτογραφία για H Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για την κόρη της!
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Αγορά και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο τα στοιχεία που θέλει να πάρει από εκείνη η κόρη της, ενώ έκανε απολογισμό της πορείας της στην υποκριτική.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Κάνοντας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα καριέρας σου, θεωρείς ότι έφτασες εδώ που έφτασες λόγω τύχης, σκληρής δουλειάς ή των «όχι» που είπες;

Μα τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα ελάχιστοι ήταν οι ηθοποιοί που είχαν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο δουλειές. Για την ακρίβεια, δεν υπήρχαν δουλειές για να επιλέξεις! Αυτό ωστόσο μου συνέβη φέτος, καθώς είχα τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ στην ζωή μου. Εννοώ ότι αν δεν είχα γίνει μαμά, επαγγελματικά θα ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Βέβαια αυτό που ζω τώρα είναι κάτι που δεν συγκρίνεται με τίποτα και σίγουρα θα γεμίσει την δική μου «βαλίτσα» με συναισθήματα που θα μπορέσω να βγάλω μελλοντικά πάνω στην δουλειά μου και στους ρόλους μου.


Ένιωσες κάποια στιγμή ότι εγκλωβίζεσαι στο «κοστουμάκι» της sexy που σου φόρεσαν τα μίντια;

Μα δεν με εγκλωβίσατε σε κάτι κακό, αλλά σε κάτι όμορφο και κυρίως πολύ καινούργιο για μένα. Έπαιξα πολύ με την sexy εικόνα μου η αλήθεια είναι, μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι αυτό των μίντια. Επειδή ήταν κάτι που δεν υπήρχε στην ζωή μου, μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα κιόλας. Όταν έκανα τις φωτογραφίσεις για το Nitro και το Max ήταν κάτι πολύ μεγάλο και ουάου για μένα, αν αναλογιστείς ότι στην καθημερινή μου ζωή ήμουν με ένα τζιν και τα αθλητικά μου. Τώρα ως μαμά είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά τότε δεν σου κρύβω ότι γούσταρα να βλέπω τον εαυτό μου στα περιοδικά να είναι τόσο λαμπερός και sexy. Πλέον σαρανταρίζω και γουστάρω πολύ με αυτό που βιώνω στο σπίτι μου.

Και ξαφνικά προκύπτει η Λυδία Καθόλου ξαφνικά (γέλια). Θέλαμε εδώ και καιρό να κάνουμε ένα παιδί και κάπως έτσι μπήκαμε σε αυτή την υπέροχη διαδικασία. Είναι μια μαγική περίοδος στην ζωή ενός ζευγαρού. Αυτό το μωρό ήρθε στον κόσμο από πολλή αγάπη.

Τι στοιχεία θέλεις να πάρει από εσένα και τι από τον Φώτη;

Από τον Φώτη θέλω σίγουρα να πάρει την ικανότητα του να εστιάζει τόσο πολύ στα πράγματα. Έχει μια σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία, η οποία χρειάζεσαι για να τελειοποιήσεις μια τέχνη. Θέλω πολύ η μικρή να το πάρει αυτό το στοιχείο από τον μπαμπά της! Σε αντίθεση, θέλω να μην φοβάται και να μην παίρνει μέσα της την κακία των ανθρώπων, πράγματα που τα έχω εγώ ως χαρακτήρας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ