2016-12-24 14:24:17
Φωτογραφία για Οι χριστουγεννιάτικες ευχές Καμμένου και τι περιμένουν οι στρατιωτικοί
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος άκουσε τα κάλαντα στο ΥΠΕΘΑ και ευχήθηκε στους στρατιωτικούς καλά Χριστούγεννα, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά τη σημασία που έχει το ανθρώπινο δυναμικό των ΕΔ.

Οι στρατιωτικοί αναμένουν από την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ πολλά και στη χρονιά που έρχεται. Ο πόλεμος για το ειδικά μισθολόγια δεν έχει τελειώσει αν και μέχρι στιγμής αρκετές μάχες με το υπουργείο Οικονομικών έχουν καταλήξει…νικηφόρες.

Κανείς επίσης δεν ξεχνά ότι είναι ακόμη ανοιχτή η υπόθεση της υλοποίησης της απόφασης του ΣτΕ.Και υπάρχει και μια σειρά άλλων θεμάτων που δεν έχουν κόστος αλλά “κολλάνε” στις αντιρρήσεις της στρατιωτικής ηγεσίας, όπως για παράδειγμα το θέμα των ΕΜΘ.

Καμμένος και Βίτσας θα ΄χουν πολλά να ασχοληθούν και να επιλύσουν και στη χρονιά που σε λίγες μέρες ξεκινά.Θα τους αναγνωρίσουμε τις καλές προθέσεις και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής το παλεύουν.Αναμένονται όμως και αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf/
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εὐλογημένα «γιατί»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εὐλογημένα «γιατί»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ