2016-12-24 15:49:03
Φωτογραφία για Ώρες αγωνίας για τον υπάλληλο που έπεσε από τη σκάλα αεροπλάνου
Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 40χρονου εργαζομένου σε εταιρία καυσίμων ο οποίος χθες αργά το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης» των Χανίων, έπεσε από τη σκάλα του αεροπλάνου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο εργαζόμενο στο νοσοκομείο Χανίων όπου και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις κρίθηκε επιβεβλημένη η χειρουργική επέμβαση.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στις 3:30, όταν o 40χρονος υπάλληλος εταιρίας καυσίμων, ανέβαινε σε αεροπλάνο της RyanAir προκειμένου να υπογράψει την επιτυχή και ασφαλή ολοκλήρωση του ανεφοδιασμού του αεροσκάφους ώστε να ξεκινήσει η προγραμματισμένη πτήση για την Αθήνα.

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ο 40χρονος έπεσε από τη σκάλα του αεροπλάνου στην πίστα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ένα από τα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές για τη διερεύνηση του περιστατικού είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη διάρκεια του ατυχήματος, καθώς την συγκεκριμένη στιγμή έβρεχε καταρρακτωδώς και έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ