2016-12-27 14:28:25
Φωτογραφία για Έκκληση για βοήθεια από τον ΠΣΑΕΜΘ σε στρατιωτικό που κάηκε το σπίτι του στη Χίο. Ας βοηθήσουμε όλοι μας!
 

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα παρά να κάνει το καθήκον του ως άνθρωπος,  απέναντι σε μια πολύτεκνη οικογένεια στρατιωτικού.

Συγχαρητήρια στον δραστήριο ΠΣΑΕΜΘ που πάντα είναι μπροστάρης και αναδεικνύει τέτοιου είδους θέματα.

kranosgr

Ανακοίνωση ΠΣΑΕΜΘ  

Αξιοτιμοι κύριοι ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ

το σπιτι που καηκε στη Χιο την 20 Δεκ.2016 ανηκε στον συναδελφο μας και μελος της μεγάλης μας οικογένειας ,ε.α Ανθστη(ΤΘ) Δημοσθένη Καλούδη του Νικολάου που το ειχε αποκτησει με δανειο απο το ΤΠΔ και το πληρωνει ακομα.

 

Ο συνάδελφος ειναι πολυτεκνος με 5 παιδια.Τωρα φιλοξενειται σε ενα μικρο διαμερισμα-κελι που του παραχωρησε η ενορια του.Οι ανθρωποι εχασαν τα ΠΑΝΤΑ .Ο ΠΣΑΕΜΘ θα μεριμήσει αμεσα για την βοηθεια στον συναδελφο μας .Περιμένουμε απο τον καθένα  να δειξει την ευαισθησία του, οπως πάντα πράττει και να κινητοποιηθεί για την στήριξη της οικογένειας αυτης.


Απο οικιακο εξοπλισμο δεν εχει τιποτα!!!Θα προτειναμε να του στειλουμε σαν συλλογος καποιες ηλεκτρ.συσκευες πχ ενα ψυγειο η ενα πλυντηριο .Οποιος συναδελφος θελει να βοηθησει για το σκοπο αυτο μπορει να βαλει οτι ποσο επιθυμει στο λογαριασμο του συλλογου μας μεχρι την Πεμπτη 29 Δεκεμβριου 2016 ,οτι μπορει για το σκοπο αυτο.Εμεις θα ερθουμε σε συνενοηση με τον Κωτσοβολο Χιου να του δωσουν ΑΜΕΣΑ οτι ηλ.συσκευη θα του στειλουμε.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. λογαριασμού: 5354-014426-315 ΙΒΑΝ : GR51 0172 3540 0053 5401 4426 315 ειναι ο λογαριασμος  μας και περιμενουμε την εμπρακτη συμπαρασταση για τον συνάδελφο μας.Σας ευχαριστουμε και σας ευχομαστε Χρονια Πολλα .Ειμαστε δυνατοι και δεν το βαζουμε κατω με ΤΙΠΟΤΑ!!!

Χρονια σας Πολλά

εκ του ΔΣ ΠΣΑΕΜΘ
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ