2016-12-27 20:13:24
Φωτογραφία για Μπροστάρης ο Α/ΓΕΣ Αντγος Βασίλειος Τελλίδης στην εκστρατεία βοήθειας του πυρόπληκτου Ανθστη στη Χίο
 

Μεγάλο το ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή  στην πρωτοβουλία του ΠΣΑΕΜΘ για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από πυρκαγιά στο σπίτι  πολύτεκνου ε.α στελέχους του Στρατού Ξηράς στη Χίο.

Εκτός από τα ανώνυμα στελέχη που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για το θέμα, υπάρχουν και οι επώνυμοι οι οποίοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ανέλαβαν ήδη πρωτοβουλίες.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Βασίλειου Τελλίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τη ζημιά που υπέστη το σπίτι του Ανθυπασπιστή, έχει δώσει εντολή να εξετασθούν άμεσα οι προσφορότεροι τρόποι υποστήριξης αυτού και της οικογενείας του. 

Η κίνηση αυτή του Αρχηγού μόνο έκπληξη δεν μας προκαλεί πλέον αφού δεν είναι η πρώτη φορά που σε δύσκολες περιπτώσεις στελεχών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν είτε πρόβλημα υγείας, είτε έκτακτες καταστάσεις από καταστροφές όπως αυτή στη Χίο παρεμβαίνει άμεσα και εύστοχα.

Μέρες που είναι κύριε Αρχηγέ αντί για συγχαρητήρια θα σας μεταφέρουμε αυτό που λέει σ' αυτές τις περιπτώσεις πολύ σοφά ο λαός ότι με μια ενέργεια φιλανθρωπίας είναι σα να χτίζεις δέκα εκκλησίες.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ