2016-12-29 10:33:12
Φωτογραφία για Μητέρα και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε έκρηξη κτιρίου στη Ρώμη!
Η έκρηξη και η επακόλουθη κατάρρευση του διώροφου κτιρίου στη γειτονιά Ατσίλια, στάθηκαν μοιραίες για τις δυο άτυχες γυναίκες Μια 45χρονη μητέρα και η 8χρονη κόρη τους, έχασαν τη ζωή τους αργά το απόγευμα της Τετάρτης, από κατάρρευση κτιρίου στη γειτονιά Ατσίλια, έξω από τη Ρώμη.

Η κατάρρευση του διώροφου κτιρίου ήταν αποτέλεσμα έκρηξης, που προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου, ενώ ο πατέρας και ο γιός της τετραμελούς οικογένειας έζησαν από… θαύμα, καθώς τη στιγμή της έκρηξης και της ακόλουθης κατάρρευσης είχαν βγει από το σπίτι για ψώνια!

Το άλλο ζευγάρι που ζούσε στο οίκημα, συγγενείς της άτυχης οικογένειας ανασύρθηκαν ζωντανοί και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην καθολική πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι. Άλλη μια οικογένεια από το Μπαγκλαντές, που κατοικούσε στο κτίριο, απουσίαζε επίσης.

Σωστικά συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας και των πυροσβεστών επιχείρησαν να εντοπίσουν τις δύο γυναίκες, ενώ το σημείο της έκρηξης επισκέφθηκε η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι. Η εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ