2012-05-19 16:06:07
Φωτογραφία για Χίος: Υποχώρησε ο οδικός άξονας Λιλικά - Κώμης
Στα δύο κόπηκε σήμερα το μεσημέρι το οδικό δίκτυο που ενώνει τον Λιλικά με την Κώμη, αφού μία κατολίσθηση ήταν αρκετή προκειμένου να χωρίσει στη μέση τους δύο οικισμούς.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον «π» ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας των Φλατσιών Μιλτιάδης Τσόρης, είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε διάρκεια τριών ετών ο δρόμος στην τοποθεσία «Βύρι» υποχωρεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι διερχόμενοι οδηγοί.

«Ο δρόμος είναι ευθύνη του δήμου. Έχει γίνει μία μίνι μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ενώ η ενημέρωση που έχω είναι ότι από την Τρίτη θα έρθει στο σημείο να εγκατασταθεί εργολάβος προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που ήδη υπήρχε. Αυτό που έχω να πω είναι ότι από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα», είπε στον «π» ο κ. Τσόρης.

Το συγκεκριμένο σημείο πάντως δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει πρόβλημα αφού λίγα μέτρα μακρύτερα η άσφαλτος είναι κυριολεκτικά στον αέρα μιας και το υπέδαφος έχει υποχωρήσει από τη ροή του υδροφόρου ορίζοντα.

Την ίδια ώρα για κακοτεχνίες στην προ ετών μελέτη για τη διάνοιξη του δρόμου κάνουν λόγο οι κάτοικοι αφού όπως είπαν, παρά τις επισημάνσεις τους ότι το νερό δεν θα βρίσκει χώρο να περάσει, οι αρμόδιοι μπάζωσαν το βουνό με αποτέλεσμα ο υδροφόρος ορίζοντας να περνάει κάτω από τον δρόμο.

politischios.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ