2012-05-19 16:57:09
Φωτογραφία για Πατρική ομιλία Φερέιρα!
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ευχαρίστησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, τους ζήτησε ιδανικό τελείωμα με ΑΕΚ και έδωσε συμβουλές! Το νόημα της ομιλίας και το μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει ιδανική την αγωνιστική σεζόν και να εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην ΑΕΚ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μιλάει στην Παιανία για όσα έγιναν φέτος και να ζητά θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ένωση.

«Αύριο ολοκληρώνουμε μία δύσκολη σεζόν, θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα ζήσαμε μαζί. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι το καλοκαίρι για την προετοιμασία γι αυτό θέλω να σας πω ότι ζήσαμε ωραίες και δύσκολες στιγμές και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Όποιος από εσάς πάει στην Πορτογαλία το τηλεφωνό μου το έχει και δεν θέλω να διστάσει να ζητήσει το παραμικρό απο εμένα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά και παλέψαμε κόντρα σε όλες τις δυσκολίες».


Στη συνέχεια ο 65χρονος τεχνικός έδωσε αρκετές συμβουλές μεταξύ άλλων σε αρκετούς παίκτες όπως οι Νίνης, Καρνέζης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος.

Το νόημα της ομιλίας

Μπορεί η συγκεκριμένη ομιλία του Φερέιρα να μοιάζει με αποχαιρετιστήρια αλλά τα λόγια του Πορτογάλου δεν αποτελούν κριτήριο για την παραμονή του ή όχι. Εξάλλου ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στην ομάδα αλλά επειδή αρκετά συμβόλαια λήγουν κι επειδή ειναι δεμένος με τους ποδοσφαιριστές του ήθελε να τους μιλήσει για όσα έγιναν φέτος, αλλά και για το μέλλον κάποιων εξ' αυτών.

Ολα κρίνονται στο ραντεβού

Την ίδια ομιλία ακριβώς είχε κάνει και πέρυσι ο Ζεσουάλδο Φερειρα. Οπως πέρυσι έτσι και φέτος άφησε μια γεύση αποχαιρετισμού αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τελικά παρέμεινε κανονικά στον πάγκο της ομαδας. Έτσι λοιπόν και φέτος όλα αναμένεται να κριθούν στη συνάντηση που πιθανότατα θα έχει την Δευτέρα με την διοικούσα επιτροπή.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό ο Πορτογάλος είναι διατεθειμένος να παραμείνει στο «τριφύλλι» αρκεί να του παρουσιαστεί ένα συγκεκριμένο πλάνο και μία στρατηγική αλλά και να υπάρχει διοικητική σταθερότητα.

Κανονικά ο Κουίνσι

Στα της προπόνησης, ο Κουίνσι Οβούσου έβγαλε ξανά κανονικά όλο το πρόγραμμα και τίθεται κανονικά στη διάθεση του Φερέιρα για το ματς με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κατσουράνης και Βιτόλο, που είναι τιμωρημένοι, όπως και οι Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Σπυρόπουλος και φυσικά ο Λέτο, λόγω τραυματισμών. Λαγός Καπίνο και Φουρλάνος έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνική Νέων. Ο Μαυρίας ωστόσο, βρίσκεται κανονικά στην 18άδα του Φερέιρα, αφού πήρε άδεια από την ΕΠΟ για το παιχνίδι με το δικέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ αποτελείται από τους: Καρνέζη, Κοτσόλη, Βύντρα, Μαρίνο, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζέκα, Καραγκούνη, Νίνη, Κλέιτον, Πετρόπουλο, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι, Μπιάρσμιρ και Μαυρία.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ