2012-05-19 19:49:27
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ...
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Flash", αναφέρθηκε σε ενοχλήσεις που είχε η αποστολή του Ολυμπιακού πριν την καταστροφή του πούλμαν της ομάδας στο Αργοστόλι.

Ο Θοδωρής Βλάχος σχολίασε πως όλων το μυαλό κάπου πάει και ειδικότερο τόνισε:

«Ο καθένας κάτι βάζει με το μυαλό του. Αγνωστοι δεν είναι, γνωστοί είναι. Είχαμε ενοχλήσεις τις δύο μέρες που ήμασταν στην Κεφαλονιά. Περνούσαν μηχανάκια με διακριτικά… πράσινα. Γιατί να μην το πω. Αφού γινόταν. Η αλήθεια δεν είδαμε πως έγινε και ποιοι έκαψαν το πούλμαν αλλά το καταλάβαμε αφού έγινε και κάνουμε υποθέσεις, αφού μας πλησίαζαν συνεχώς τις προηγούμενες μέρες. Συμβαίνουν αυτά σε μορφή πειραγμάτων όταν φορά την φανέλα του Ολυμπιακού κάποιος στον δρόμο. Μπορεί να σου πουν κάτι, αλλά να συμβεί κάτι τέτοιο είναι σοκαριστικό. Δεν ήταν όμορφο το θέαμα και το μυαλό μας πήγαινε στο τι θα μπορούσε να συμβεί αν… Κανείς δεν κοιμήθηκε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από μας ή από τους άλλους ενοίκους του ξενοδοχείου».


Για τον χαμένο ημιτελικό με την Βουλιαγμένη: «Ο Ολυμπιακός έμεινε για πρώτη φορά μετά από χρόνια εκτός τελικού, αλλά έχουν αλλάξει πολλά εφέτος. Έχουμε δώσει έναν καλό αγώνα στο 2ο μισό, αλλά για ένα γκολ που δεν πετύχαμε το ματς πήγε στην παράταση. Θα έρθουν κι άλλα ματς για το πρωτάθλημα από Τετάρτη. Εγινε ότι έγινε και καλύτερα να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και να απολαύουμε τους τελικούς του πρωταθλήματος. Νιώθουμε πληγωμένοι και θα μας πεισμώσει να προσπαθήσουμε περισσότερο να πετύχουμε τον έναν και μεγάλο στόχο που έχει απομείνει, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Έχει ένα μικρό πλεονέκτημα η Βουλιαγμένη, ο Ολυμπιακός όμως μπορεί να σπάσει την έδρα το έχει ξανακάνει. Έχει τις δυσκολίες του, αλλά στον Ολυμπιακό αρέσουν τα δύσκολα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ