2012-05-19 22:46:22
Φωτογραφία για Ορκισμένοι για «σεντόνι»!
Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον... τελικό με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και στις τάξεις της Ένωσης δηλώνουν αποφασισμένοι να βγουν από τον αγωνιστικό χώρο μόνο νικητές!

Η Ένωση μπήκε στη διαδικασία των πλέι οφ με πολλά προβλήματα και στο -4 από τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι άρχισε και με ήττα στην Τούμπα οδήγησε σχεδόν όλους στο να την ξεγράψουν από τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League αλλά ο Νίκος Κωστένογλου και οι παίκτες του δεν απογοητεύτηκαν. Δεν τα παράτησαν, πίστεψαν στην ανατροπή της κατάστασης και απέχουν πλέον 90 λεπτά από το να καταφέρουν 100%.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν φτάσει, πλέον, στο σημείο να ξέρουν πως με νίκη επί των Πράσινων θα πετύχουν τον στόχο τους και στα Σπάτα είναι έτοιμοι για τη νίκη. Το πάθος περισσεύει, οι δύο νίκες σε τρία ματς φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό βοηθούν πάρα πολύ σε ό,τι αφορά την αυτοπεποίθηση και το ευχάριστο για τον Κωστένογλου είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα πέρα από τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιαλμά.


Η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε το Σάββατο χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα και μετά το τέλος της, ο «Κωστέ» ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται 25 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

Οι 14 από αυτούς, όποιοι αποφασίσει ο προπονητής πριν και κατά τη διάρκεια του ματς, θα πρέπει να πάρουν τη νίκη που θα σημαίνει προκριματικά Champions League και παράλληλα θα αποτελεί το καλύτερο δώρο στους Νίκο Λυμπερόπουλο και Τραϊανό Δέλλα!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ