2012-05-19 22:42:05
Φωτογραφία για Π.ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Η προετοιμασία των εκλογών της 17ης Ιουνίου και η μείωση της εκλογικής δαπάνης λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, εξετάστηκαν σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου και τη συμμετοχή των...

υπουργών Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη, Δικαιοσύνης Χρήστου Γεραρή, Επικρατείας Αντώνη Αργυρού, καθώς και του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο κ. Πικραμμένος, αμέσως μετά τη σύσκεψη, που διήρκεσε 1,5 ώρα, δήλωσε ότι συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, διαπίστωσε ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι σε πλήρη ετοιμότητα και τόνισε ότι θα «κοιτάξουμε να κάνουμε ότι πρέπει για τη συμπίεση της δαπάνης των εκλογών, σε συνεργασία με τα κόμματα.

Ο κ. Πικραμμένος πρόσθεσε ότι η προεκλογική περίοδος πρέπει να διεξαχθεί σε ομαλό κλίμα και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν όλα τα κόμματα.


Απ' την πλευρά του, ο κ. Μανιτάκης χαρακτήρισε γόνιμη τη συνάντηση, για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που αφορούν τις εκλογές, ενώ επισήμανε ότι υπάρχει το θετικό προηγούμενο των εκλογών της 6ης Μαίου, που αποτελεί ένα κεκτημένο το οποίο είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει, για πρώτη φορά η Διακομματική Επιτροπή των Εκλογών, ενώ σε σχετική ερώτηση είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν με την ίδια απογραφή, με την οποία πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της 6ης Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις ξένων ηγετών για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και στην ευρωζώνη, δήλωσε με νόημα: «Πιστεύω ότι οποιαδήποτε δήλωση απ' την πλευρά μου δεν βοηθά».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Alco δίνει 1,7% μπροστά τη ΝΔ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Alco δίνει 1,7% μπροστά τη ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ