2012-05-19 22:47:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Στο 25% η φορολογια στα ενοίκια, σε 3 διμηνιαίες δόσεις η αποπληρωμή στην εφορία.
Διαβάζοντας τα σχετικά άρθρα Σχετικά με: Αναγνώστης αναλύει την φοροκαταιγίδα του πολίτη και τους συνδέσμους τους θεώρισα να αναφέρω ότι είναι 25% η φορολογία από εισοδήματα ενοικίων.

Το χειρότερο είναι ότι πολύ θα κληθούν εκεί που είχαν πέρυσι επιστροφή να πληρώσουν 4000€+ και αυτό μόνο σε τρεις δόσεις δεν παρέχεται κανένας άλλος διακανονισμός από την εφορία εκτός εάν δεν "είσαι σωστός" δεν πληρώσεις και κληθείς να ρυθμίσεις το χρέος σου με τις όποιες προσαυξή! σεις που δεν ξέρω εάν είναι λύση.

Επίσης προσοχή σε αυτούς που θα δηλώσουν την αποζημίωση από απόλυση.Για να μην τους έρθει να πληρώσουν αλληλεγγύη όντας άνεργοι.

Πολλές παγίδες φέτος αλλά μία μεγάλη φάκα έτσι και αλλιώς για τα χαμηλά και μικρομεσαία εισοδήματα.

Το θέμα είνα που μας πάνε ακόμα και αυτοί που αισθάνονταν ασφαλείς με τις οικονομίες τους δεν θα αντέξουν και το πολύ σε 2-3 χρόνια θα βρεθούμε στην απόλυτη εξαθλίωση.


Ήδη πολλοί λένε τί να κάνω να πληρώσω την θεραπεία και τα φάρμακα μου ή την εφορία; Μήπως να με πάνε φυλακή καλύτερα;

Επίσης δεν είναι τυχαίο που οι βεβαιώσεις αποδοχών σε δημόσιους και συνταξιούχους είχαν προγραμματιστεί και σταλθηκαν μαζικά μετά τις εκλογές τις 6 Μαίου!Αλλιώς τα περίμεναν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ φαίνεται!

Και τέλος να πώ και εγώ ότι θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ με το ηλήθιο σκεπτικό να μην πάρει της 50 bonus έδρες η ΝΔ γιατί προιμώ την καταστροφή που όλοι λένε θα έρθει με το σύριζα από την καταστροφή που ζούμε με την ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ΠΑΣΟΚ στο 13% και ΝΔ στο 18% νομίζουν ακόμα μερικοί ότι οι ενναλαγή απατεώνων μεταξύ των δύο είναι καλύτερη;!Τεράστια ποσοστά, ας το θεωρήσουμε ένα πρώτο βήμα έστω.Ή δεν υπάρχουν άλλες λύσεις προς τα δεξιά (και όχι στους ανιστόριτους ΧΑυτες) π.χ. Αν.Ελληνές που λέει ο λόγος;

Καιρός να δούμε και τους απατεώνες εάν αποδεικτούν του σύριζα.

Δεν πιστεύω με τον σύριζα να στήσουν χορό οι μετανάστες(βλέπε πασοκ), ούτε να μπαίνει η τουρκία(βλέπε πάλι ΠΑΣΟΚ), ούτε να αλλάζει κάτι ουσιαστικά αρνητικά στο Σκοπιανό(βλέπε ΝΔ-Σαμαρά-Ντόρα) και γενικότερα "υποδουλομένοι" απόλυτα οικονομικά και μη στους Γερμανούς και τους υπόλοιπους (βλέπε "κηδεμονίες" κτλ.) μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα θέματα αυτά.

Όσον αφορά έξοδο από το ευρώ της Ελλάδας...ας γελάσω...δραχμή με ισοτιμία 1000δραχμές στην αρχή απόλυτη φτώχια μετά όμως ντόμινο Ισπανία - Ιταλία - Πορτογαλία...και έπονται όλοι και στο τέλος πιο πιθανό δραχμή σε όλοι την Ευρώπη χαχα.Τρέμουν την χρεωκοπία της Ελλάδας και την έξοδο της από το ευρώ και απειλούν τους ευατούς τους στην ουσία για χάρη των οίκων και των τραπεζιτών τους.Ούτε οι ΗΠΑ δεν θέλουν κατάρευση του ευρω, παράδοξο;

Είναι καιρός οι ηλίθιοι και οι μαθημένοι στην λογική του ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και βάζω και εμένα μέσα εννοείται να ξυπνήσουμε!

Τέτοιο πέσιμο σαν αυτό που γίνεται στον Σύριζα από μέσα ελληνικά και ξένα δεν έχει ξαναγίνει!Γιατί άραγε;Μάλλον θέλουν τον σύριζα έτσι όπως τον συνασπισμό του '90:

 για να γελάσουμε και λίγο και όχι Σύριζα να ξαναγίνει συνασπισμός. Μάλιστα του την έχει πέσει και όλο το πολιτικό σύστημα ακόμα και από τα αριστερά, εξωβουλευτικά, Αλαβάνος κτλ. μάλλον για το καλό της χώρας;(ας γελάσω και πάλι). Καλό κουράγριο.

Αναγνώστης
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ορκισμένοι για «σεντόνι»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ορκισμένοι για «σεντόνι»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ