2012-05-20 00:57:06
Φωτογραφία για Προεκλογική περίοδος της ντροπής αναφέρει αναγνώστης
Αγαπητοί αναγνώστες. Εδώ και λίγες ώρες εισήλθαμε στο "δεύτερο ημίχρονο" μιας προεκλογικής περιόδου που κατά τα φαινόμενα θα καταλήξει... τουλάχιστον στην κατάρρευση του δικομματισμού μέσω της απομείωσης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ.

Το ενδεχόμενο αυτό που έγινε πιο βάσιμο μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαιου, έχει κινητοποιήσει τα αντανακλαστικά ενός συστήματος εξουσίας (καναλιών, εφημερίδων, προέδρων εργοδοτικών οργανώσεων κλπ) στην κατεύθυνση της κατασυκοφάντησης του πόλου (εν προκριμένω του ΣΥΡΙΖΑ) που απειλεί αυτό το σύστημα. Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό ενοχοποιείται σχεδόν για όλα τα δεινά που μας βρήκαν και για όσα μας βρουν.

Αγαπητοί αναγνώστες, όποια κι αν είναι η πολιτική σας τοποθέτηση, όποιο κόμμα κι αν σκοπεύετε να στηρίξετε γυρίστε την πλάτη σε αυτές τις συστημικές πρακτικές που έχουν ως σκοπό όχι να αντικρούσουν πολιτικές προτάσεις αλλά να λασπώσουν με συκοφαντίες έναν χώρο που έχει σαφή πρόταση, είτε συμφωνεί κανείς μαζί της είτε όχι, ανασύροντας μνήμες από την Ελλάδα του 60 όπου η βεβαιότητα επικράτησης της Ενωσης Κέντρου οδήγησε στη δικτατορία που ήταν ήδη προσχεδιασμένη.

Έχουμε σχεδόν ένα μήνα μπροστά μας και ήδη θεμιτά κι αθέμιτα μέσα έχουν ενεργοποιηθεί για να αναχαιτίσουν τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ. Στο χέρι μας είναι οι επόμενες εκλογές να μην εξελιχθούν στις πιο βρώμικες της μεταπολίτευσης.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ