2012-05-20 04:19:09
Φωτογραφία για H J.Lo εκθρόνισε τη Lady Gaga
Οι… διασημότερες καμπύλες κάθισαν στον «θρόνο» της ισχυρότερης προσωπικότητας της showbiz.  Η Τζένιφερ Λόπεζ -που, ευτυχώς, δεν διαθέτει μόνο καμπύλες- βρίσκεται...στην κορυφή της λίστας «Celebrity 100» του περιοδικού «Forbes», έχοντας κάνει άλμα πενήντα θέσεων σε σχέση με πέρυσι, κι έχοντας έτσι εκθρονίσει τη Lady Gaga.

Ο συνδυασμός εσόδων, εμφανίσεων στην τηλεόραση, δημοτικότητας στα social media και αναζήτησης πληροφοριών στο Διαδίκτυο οδηγεί κάθε χρόνο τους υπευθύνους του αμερικανικού περιοδικού στη δημιουργία της εν λόγω λίστας.

Η Λόπεζ είχε έσοδα 52 εκατομμύρια δολάρια από τη συμμετοχή της στο «American Idol», το οποίο τώρα λέγεται ότι εγκαταλείπει λόγω έλλειψης χρόνου. Επίσης, μέρος του ποσού αυτού αποτελεί κέρδη από τη σειρά ρούχων που λάνσαρε αλλά και προεισπράξεις από την επικείμενη περιοδεία της.

Στη δεύτερη θέση του καταλόγου σταθερή ακόμα μία χρονιά είναι η Οπρα Γουίνφρεϊ, με εκτιμώμενα κέρδη 165 εκατομμύρια δολάρια, αλλά χωρίς τόση πολλή δημοτικότητα στο Διαδίκτυο.


Το «χάλκινο» στη λίστα ανήκει στον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος κέρδισε πενήντα πέντε εκατομμύρια δολάρια. Η Ριάνα, που είναι new entry στον κατάλογο του έγκυρου περιοδικού, φιγουράρει στην τέταρτη θέση, με κέρδη από τις δουλειές της που ανέρχονται σε πενήντα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Την πεντάδα συμπληρώνει η περσινή «βασίλισσα» Lady Gaga, με πενήντα δυο εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθούν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με πενήντα οκτώ εκατομμύρια, η Κιμ Καρντάσιαν με δεκαοκτώ, η Κέιτι Πέρι με σαράντα πέντε, ο Τομ Κρουζ με εβδομήντα πέντε και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με εκατόν τριάντα εκατομμύρια δολάρια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ