2012-05-20 04:08:02
Φωτογραφία για Για ανάπτυξη έκανε λόγο ο Ομπάμα
«Σήμερα θα αφιερώσουμε πολύ χρόνο διαβουλευόμενοι πάνω στα οικονομικά ζητήματα. Βέβαια, η ευρωζώνη περιλαμβάνεται σε αυτά. Είμαστε όλοι δεσμευμένοι... να διαβεβαιώσουμε από εδώ ότι ανάπτυξη και δημοσιονομική σταθεροποίηση συμπληρώνουν την ίδια δέσμη οικονομικών μέτρων που θα ακολουθήσουμε», τόνισε στο Καμπ Ντέιβιντ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αντιμέτωπος με τις προεδρικές εκλογές στη χώρα του την 6η Νοεμβρίου.

Το Αφγανιστάν και η χρονική διάρκεια της ΝΑΤΟϊκής παρουσίας εκεί, ένα ιδιωτικής χρηματοδότησης πρόγραμμα καταπολέμησης της πείνας στην Αφρική, μία αμερικανική πρόταση για χρήση των πετρελαϊκών αποθεμάτων των ΗΠΑ ενόψει του εμπάργκο για το ιρανικό πετρέλαιο και της ανάγκης προσιτών καυσίμων, η αναγκαιότητα πολιτικής λύσης στη Συρία, η αντιμετώπιση των βορειοκορεάτικων πυραυλικών εξοπλισμών, είναι τα θέματα που εξετάζουν τα οκτώ πλουσιότερα κράτη (ΗΠΑ,Ρωσία, Καναδάς, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία) στο Καμπ Ντέιβιντ.

«Θα εμμείνουμε στην πολιτική των κυρώσεων κατά του Ιράν», διακήρυξε σήμερα ο πρόεδρος Ομπάμα.

«Διακατεχόμαστε από εμπιστοσύνη, πως διεθνώς οι προκλήσεις στο μέλλον θα αντιμετωπιστούν εν τέλει απ όλους μας ενωμένους», πρόσθεσε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H J.Lo εκθρόνισε τη Lady Gaga
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H J.Lo εκθρόνισε τη Lady Gaga
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ